Szakértői döntésen múlik, büntethető-e a Makai Viktóriát megtámadó, a futónőt megerőszakolni akaró férfi. Több alkalommal is beszámoltunk már az október 13-án este a budapesti X. kerületben megtámadott, megvert és kis híján megerőszakolt Makai Viktória történetéről. Az őt megtámadó H. István 10-12 percen keresztül bántalmazta a kétgyermekes anyát. A férfi egy céges buliból jött hazafelé, ahol jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott. Most úgy tűnik, ez jelentheti a szabadulását: most vizsgálják ugyanis, hogy a férfinél fent állt-e a kóros, patológiás részegség. Ez olyan, a büntethetőséget kizáró körülmény, amely egyenértékű azzal, mintha elmezavarban szenvedett volna az adott pillanatban - magyarázta egy szakértő a TV2 Tények műsorában. A kóros részegség azzal jár, hogy az ember olyat tesz, ami alapvetően ellentétes az alap jellemvonásaival, a személyiségével.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: X-ray
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
péppé verte a védtelen futónőt, aztán meztelenül bújkált, majd elmezavvarra hivatkozva nem büntethető?
fasza..
szerencséje, hogy nem kötöttek a hatóságaink bér-rabtartási szerződést a Fekete Delfin-nel...

ott biztosan meggyógyulna.
maci0427
Ha nem ítélik el , akkor újra próbálkozhat , hátha akkor feláll neki majd a bránója ! Na ez jó basszus ! Majd csak sikerül neki valakit megdugni és halálra verni ! Részegen vagy józanul, tök mindegy !
papa.49
Szerintem meg VAN NARANCSOS PÁRTTAG KÖNYVE !!!
Peller Anikó
Ugyan ki lehet az aki tökrészegen képes szándékosan és azonnal péppé verni az áldozata szemét csak azért, hogy az ne ismerhesse fel a támadóját?

Egyébként muszáj lenne bárkinek is seggrészegre innia magát? Ja persze ha papának van igaza..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.