Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Kifejtette: nem csak a görög szigetekre érkeznek folyamatosan migránsok, hanem egyre növekvő számban mennek Törökországból szárazföldi utakon Görögországba, és Bulgárián keresztül is van mozgás.

Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon

Középen Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

Bakondi György jelezte: nincsenek pontos adatok arról, hogy hányan vannak úton a Balkánon, a számuk 70 ezer körül lehet. Mint mondta, ha a migránsok nem tudnának átjutni ezen az útvonalon, akkor nem is indulnának erre.

A főtanácsadó szerint szervezetten, embercsempészek szállítják a tömeget a balkáni és a tengeri útvonalakon is. Emlékeztetett, hogy amikor 2015-ben Magyarország megépítette a szerb határszakaszon a kerítést, órák alatt átvitték a migránsokat a horvát határszakaszra.

Bakondi György ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a tengeri útvonalakon civil szervezetek, elsősorban a Soros György által finanszírozott szervezetek hajói átvették a migránsokat, illetve az elmúlt napokban nyilvánosság került olyan filmfelvétel, ahol egyes civil szervezetek képviselői migránsokat tanítanak ki, hogyan tévesszék meg a hatóságokat.

A nagyszámú bevándorló által használt név nélküli bankkártyákról a belbiztonsági főtanácsadó elmondta: tisztázatlan eredetű és nagyságú, tisztázatlan ellenőrizettségű pénzek felhasználását teszik lehetővé, így terroristák finanszírozását vagy más súlyos bűncselekményt elkövetők támogatását is. Ez az európai polgárok pénzét felhasználó és az európai biztonságot jelentősen kockáztató, a migránsok tömeges beáramlását jogellenesen elősegítő megoldás – jelentette ki Bakondi György.

(MTI)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Vakond, te is olyan mocsok vagy, mint a bandátok többi tagja. Épp a napokban nyilatkoztátok, hogy meg lehet szüntetni menekültek ellátásával foglalkozó állami szervezeteket, mert annyira lecsökkent a menekülők száma...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@tulipan: Már írtam valahol itt,hogy egy moszlem értelmiségivel beszélgettem
(nem magyarhonban) a "SIEMENS"-nél,akitől megtudtam,hogy azok a moszlemek,akik
tisztában vannak a vallásukkal,azok Jézus ugyanúgy tisztelik mint Mohamed-et,mivel
mindketten "próféták voltak"!Az hogy a történelmet a fanatikus "hívők" máshogy állítják
be,az nem oszt nem szoroz egy igazhívőnél mindkét oldalon!!
tulipan
@kokopelli: Tudod, éppen ezért is tetszett a fenti cikk! :)
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, narancsködös, kifacsart narancsfejű hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.