Gyurcsányék hálásak az eddigi segítségért, és támogatást kérnek.

Mint ismert, szombaton kigyulladt egy négyemeletes irodaépület Budapesten a Teréz körúton, a lángok pedig elemésztették a Demokratikus Koalíció épületben lévő irodáit is. 

Így oltották a DK irodáit is elemésztő tüzet a Teréz körúton – videó

Szombaton kigyulladt egy több szintes irodaépület Budapesten a Teréz körútnál. A tűzben a Demokratikus Koalíció központi irodái is megsemmisültek. Körülbelül négyszáz négyzetméteren kapott lángra egy négyemeletes irodaépület tetőszerkezete Budapest VI. kerületében, a Teréz körúton.

Gyurcsány Ferenc pártelnök vasárnap reggel a Facebook-oldalán hálálkodott az eddigi segítségért, és támogatást kért.

Gyurcsány Ferenc

megyünktovább #azellenállásfolytatódik Elképesztően jólesik, hogy mennyien kerestek minket a tűz óta. Nem győzzük felvenni a telefonokat és elolvasni az e-maileket, üzeneteket, amelyekben azt...

A hvg.hu cikke szerint az MSZP budapesti elnöke, Molnár Zsolt ugyancsak a Facebookon jelezte, hogy ha szükséges, tudnak helyet biztosítani a "hontalanná" vált DK-nak.

Befogadná az MSZP a tűz miatt iroda nélkül maradt DK-t

Fotó, címlapi kép: MTI/Kocsonya Zsófia

Az MSZP azt is írta egy másik közleményben, hogy 

tárgyak megsemmisülhetnek egy tűzben, de közös ügyünket, a demokratikus, félelemmentes Magyarország visszaállításának szándékát elpusztítani nem lehet.

A Párbeszéd Magyarországért Párt is jelezte, hogy minden segítséget megadnak a DK-nak.

Cseh Katalin, a Momentum politikusa is a Facebookon szólt hozzá a témához. Szerinte 

egy dolog van, ami egészen biztosan összeköti a magyar ellenzéki pártokat: és ez pedig a folyamatos spórolás, a költségek kicentizése, a hiánygazdálkodás. Mi a Momentumban gyakran olyan alapvető dilemmákkal küzdünk, hogy szórólapokat nyomtassunk, vagy Facebook-hirdetésekre költsünk. El sem tudom képzelni, mekkora sokkot okozhat most nekik az összes ingóságuk, számítógépeik, készleteik megsemmisülése. Óriási szerencse hogy személyi sérülés nem történt.

Az LMP és a Jobbik nem nyilvánult meg az ügyben egyelőre.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a sajnálatos eset jó lenne ha összekovácsolná az ellenzéket, hiszen fel kell fogni mindenkinek, hogy veszélyben vannak és sorra fognak kerülni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A lömöpö meg a náci párt??? Ugyan kérem, legszebb öröm a káröröm!!!
emerencia
Nagyon sajnálom a DK-t és a többi céget is akiknek leégett az irodája. Szép gesztus az ellenzéki pártoktól, hogy felajánlják segítségüket és keltenek egy kis reményt bennünk, hogy hátha... Hátha végre félreteszik az ellentéteiket a közös cél érdekében. Hajrá!
Sámannus
Hát ha van biztosító is aki fizet, akkor nem lehetnek hajléktalanok sokáig.
Nessy
Ezt nevezik összefogásnak, a bajba jutott segítésének!
Az LMP, meg a Jobbik, mint a fidesz szatellit pártja, max. pezsgőt bontanak!
Manhattan
Ez a sajnálatos eset jó lenne ha összekovácsolná az ellenzéket, hiszen fel kell fogni mindenkinek, hogy veszélyben vannak és sorra fognak kerülni!
Jozefina
Igen!! Merem remélni, hogy a közös összefogás, nemcsak a DK-nak fog segíteni, hanem összekovácsolja az ellenzéket, mert ilyen, vagy ehhez hasonló esetek manapság már előfordulhatnak!!!??? Véletlenek nincsenek!!!
Ha orbánban lenne egy picike, abból ami nincs neki, akkor elsőként kellett volna felajánlania a segítséget!!!??
menekült
Én csak azon csodálkozom, hogy nem a KDNP ajánlotta fel. Esetleg a Fidesz.
desiro
Mit is várhatunk shiffer pártjától, ő már becsókolt gorbánnak.
Nessy
@menekült: Ez nincs a Tízparancsolatban! Sem a fene nagy státusz kereszténységükben!
Csizmás Kond
...engedd be a tótot a házadba és kiver onnan...
Eriksson
Esetleg Gy. a DK rendelkezésére bocsájthatna irodahelyiséget a villájában, hogy legalább a különböző feljelentéseket legyen hol megírni.
kereső
@Eriksson: majd ha a fidesz ügyeit a Cinege utcában lévő orbán rezidenciában bérelt szobákból intézik,akkor talán gyurcsánytól is lehet ilyet kérni. A Cinege utca lakója nem csak feljelentget,hanem köztörvényes bűnözőket invitál Magyarországra, maffiózóknak ad el magyar okmányokat, és bűnözőnek minősitett ártatlan embereket-miközben kereszténységről papol.
kereső
"Fulladoztak az emberek a füsttől Budapest belvárosában, óriási tűz volt délután, egy négy emeletes irodaház teteje és felső szintje égett a Teréz körúton, csaknem négyszáz négyzetméter lángolt. A bent dolgozóknak azonnal menekülni kellett, a környéket lezárták, órákra megbénult a belváros. A tűzoltók előbb egy kisebb tüzet oltottak el a földszinten, az egyik étterem szellőzőrendszere gyulladt ki, amikor szóltak nekik, hogy maradjanak, mert a tetőtér lángol"
Eriksson
@kereső: Kifejezetten ilyen kimerítő választ vártam tőled. :)))
...
A beidézett hír igen felemásra sikeredett. Most hol volt a tűz? Az étteremben, mert a szellőzőrendszere gyulladt ki. A tűzoltók már elmenőben voltak amikor szóltak nekik, hogy a tető is ég? Akkor nem amiatt hívták ki őket? Az a tűz csak később keletkezett?
Eladott Ország
Vigyázzátok "a vad, - csúti - bolondot,
A gyujtogató, csóvás embert,
Úrnak, magyarnak egyként rongyot."
Emlékeztetek mindenkit, mi történt alig pár éve a meglehetősen furcsa körülmények között leégett Kodály köröndi palotával - nincsenek véletlenek!
kereső
@Eriksson: Neked majd lassan irom,és szótagolva. :szó-val volt egy túz a föld-szin-ten,az ét-te-rem komy-há-já-ban-a sze-llő-ző gyu-lladt ki.Mi-re el-ol-tot-ták,ad-ig-ra ki gyu-lla-dt a te-tő-tér.
Mi a hé-zag?
vacsi
Úgy tudom, hogy Gyurcsány jól keres, nincs pénze másik irodát bérelni?!
Eriksson
@vacsi: Nincs, most adományokat gyűjt a fészbúkon. :)))
Eriksson
@kereső: Oszt mi-től gyul-ladt ki a te-tő-tér? A föld-szin-ti szel-lő-ző-től?
relatív
@Eladott Ország: Igen, van akiknek van gyakorlata ebben a műfajban. Most majd jönnek a robbantgatások, mint anno !
relatív
@vacsi: Jó lenne, ha ezt még egyszer meggondolnád. Hiába a rémisztgetés a regnáló részéről, de ez nem egyszemélyes párt, hogy vagy beteszünk, vagy kiveszünk ! A párttámogatásnak vannak törvényi korlátai, kivéve a regnáló pártját, kormányát, ahol minden összefolyik !!!
kereső
@Eriksson: majd kérdezd meg a tűzvizsgálótól.Bár neked az se használna,ahogy az orvosod,gyógyszerészed se.
Eriksson
@kereső: Téged csak ne érdekeljen az én problémám. De tényleg kíváncsi lennék, hogy hogy a fenébe gyulladt ki egy négyemeletes épület földszinti étterme, majd teteje úgy, hogy közben más emeleteken még füst se volt. És a tűzoltóknak külön szólni kellett, mert arra nem is számítottak? Nem mondod, hogy ilyen felületesek lettek volna.
Lepényleső
Hűha,ez bizony égett mint a Reichstag. Remélhető,hogy nem ugyanazért?
Donáld Tramp
Végre valami jó hír ! Kár hogy a Csótányotok nem volt a épületben ! Persze hétvégén gyullad ki, Senki nincs, bent, de belőle mártír lesz... Udorító !
Cieranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Ugyan az a = = > > www.3xDate.top
Cicamama55
Mindig leírom, hogy nem voltam, s most sem vagyok Gyurcsány párti,- bár már semmilyen párti sem vagyok jó ideje! - de kezdem csodálni ezt az embert! Ő az, akitől sokan félnek, s nemcsak a jobboldaliak közül. Azért ennek oka van! Kíváncsi leszek hogyan fog a hatóság eljárni az ügyben...
Czibor32
--=Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Desischado
Nem hiszek a véletlenekben, nem véletlenül volt ez a tűz, abban biztos vagyok, ahogy a felelősök kilétében is!
kereső
@Eriksson: @vacsi:" Már kedd reggel kaptunk egy emailt, melyben arról írt olvasónk, kapott egy levelet személyesen Orbán Viktortól, melyben arra kéri, anyagilag is támogassa a Fideszt a Soros György elleni harcban. A levélben - melyhez egy csekket is mellékeltek - Magyarország miniszterelnöke szokás szerint arról ír, meg kell védenünk hazánkat, és ehhez mindenki segítségére szükség van. A levél alján utóiratként (!) arra kéri a címzettet, ha lehetőségei engedik, anyagilag is támogassa a Fideszt.

Mi természetesen nem dőltünk be egy ekkora hülyeségnek, nyilván rájöttünk, hogy szélhámosságról van szó,
ezért megkerestük a Fidesz sajtóosztályát, ahonnan választ ugyan nem kaptunk, de nem sokkal később a párt kiadott egy közleményt, melyben tulajdonképpen azt erősítik meg, hogy

valóban levélben kér anyagi támogatást az állampolgároktól Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor.
A közlemény szerint azokat keresik meg a napokban a levéllel, akik erre korábban felhatalmazást adtak."-2018.január.02.
Cicamama55
@kereső: Ha személyesen nem is ő, de a nagy testvér áldása nélkül nem mernének ilyen -a jogállamban!-törvénybe ütköző intézkedéseket tenni!
Cicamama55
@relatív: Nem tetszik, de félő hogy ez így lesz!
vacsi
@kereső: Nem egészen értem, miért címezted nekem is a mondandódat. Orbán is, Gyurcsány is, és a többi, mind, anyagilag olyan magasan felettem áll, hogy eszembe sem jutna támogatni bármelyiket is. 80 ezer a nyugdíjam! Gyanítom, hogy ők naponta többet költenek!
Eriksson
@Eladott Ország: Fene a gusztusukat. Viszont az ilyen sült tücsök-bogár-lárva, mondják, rengeteg proteint tartalmaz.
Úgy tudom, Magyarországon is vannak kifejezetten erre szakosodott éttermek.
Eladott Ország
@Eriksson: Ropogósra sütött kitinpáncélt, szöcskét, tücsköt tudomásom szerint hazánkban nem lehet enni, legfeljebb csigát francia éttermekben. static.origos.hu/s/img/i/1408/20140821rovareves-entomofagia-hulyek.jpg?w=645&h=475
Eriksson
@Eladott Ország: Valami azért van. Ezt találtam, többek között: bugfood.org/
kereső
@vacsi: Nem emlékszel?"Úgy tudom, hogy Gyurcsány jól keres, nincs pénze másik irodát bérelni?"- bántani semmiképp nem akartalak, de elvárható az egyenlő mérce/minimum/.Tehát ha orbán=fidesz kunyerálhat támogatást -akkor Gyurcsány miért ne adhatná meg a számlaszámát a dk-nak,miután gyakorlatilag minden megsemmisült a tűzben-és mellesleg ,mert ott volt a dk.országgyűlési képviselőinek az irodája-igy megközelitőlleg 50 ember munkahelyének a megsemmisülését eredményezte ez a tűz.Persze anno orbán a "soros elleni" harchoz kért támogatást-és az ugye mindjárt más!
Eladott Ország
@Eriksson: Ha így száguldunk, hogy utolérjük Ausztriát, és mi leszünk a szar a fingban, vagy ben, lehet hogy sor kerül nálunk is rovarevésre. Rengetegen élnek mély szegénységben, akiknek az élelmezését ki lehet majd egészíteni rovaralapú ételekkel.
Eriksson
@Eladott Ország: Erről hallottam, mint Soros-tervről, hogy rá kell szoktatni a magyarokat a rovarevésre. www.youtube.com/watch?v=Bo-dA1Z2jgk
Eladott Ország
@Eriksson: A magyarok nem a migránsok miatt fognak majd grillezett skorpiót és sült szöcskét enni, hanem a fidesz által biztosított gazdasági növekedés miatt, különösen ha kib@sznak az EU-ból. Lehet, hogy a csúti despota azért jár ilyen sűrűn Ázsiába.
Eriksson
@Eladott Ország: Nem azért, hanem mert tápláló és egészséges. Lásd milyen gyorsan szaporodnak az afrikaiak.
Gondolod, hogy az üzleti tárgyalások témája a rovarimport? Vagy valami más is?
gtfkephost.hu/files/2018/47/19/o5woqm8kis.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.