Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint az ENSZ a migrációs paktumával a lehetetlenre vállalkozott, ez abból is látszik, hogy a szervezet decemberi marokkói csúcstalálkozójához közeledve egyre kevesebb tagállam támogatja a csomagot.

A szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap hozzátette: az ENSZ-tagállamok – homlokegyenest szemben álló érdekek mentén – a migrációt kibocsátó, illetve befogadó országok csoportjára oszlanak, éppen ezért nem sikerülhet a paktum konszenzusos elfogadása.

Elmondta: az ENSZ-tagállamok nagyobb része kibocsátó ország, ezért a dokumentum a bevándorlást elősegíteni akaró országok érdekei mentén íródott.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pityulinó a szekértő??? ja az M1-é!!! =))
relatív
A propaganda ezerrel megy hazánkban, melyet minden erre kaphatók pénzelésével IS támogatnak, a ' világ ' jobbik oldala ellenében !

Talán inkább az emberiességet kellene előtérbe állítani minden értelmes - .. de még az evvel ellenkezőknek IS - csoportnak ( ENSZ tagállamok ), és a megoldás elérhető minden résztvevő ( azok IS akik most ellenkeznek ) részére egy konszenzus alapján.

A mai magyar vezetés persze erre képtelen !
verőce21
A "befogadó országoknál" valóban csak néhány lefizetett pribék támogatja a migrációt.
Normális embert ilyen feladatra nem találnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.