A migránskártyák ügyében az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságától is választ várnak a kormánypártok – mondta a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Hollik István közölte, egyenes választ várnak a Magyarországon tartózkodó főbiztostól arra, hogy hány Európába érkező és ide tartó migránst "pénzelt" az ENSZ, hány fajta kártyát működtet és finanszíroz a szervezet, mennyi pénzt fizettek ki ezeken a kártyákon összesen, és ebből egy migránsra mennyi pénz jut.

A politikus emlékeztetett, a héten ezekkel a kérdésekkel már megkeresték az Európai Bizottság elnökét és az Európai Parlament LIBE bizottságát is, ám a két szervezettől válasz még nem érkezett.

Azt is szeretnék tudni – folytatta Hollik István –, hogy mit szól az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága, illetve a főbiztos ahhoz, hogy a szóban forgó kártyán lévő összegeket akár az embercsempészek kifizetésére vagy a terrorizmus finanszírozására is fordíthatják.

Hollik István szerint azért fontosak ezek a kérdések, mert az ENSZ bevándorláspárti állásponton van, az ENSZ különböző vezetői nyíltan bevándorláspárti nyilatkozatokat tesznek, és támadják az ezt ellenző magyar politikát.

Hollik: a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak a kormánypártok

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

A képviselő kitért arra, hogy az ENSZ jelenleg is egy migrációs paktum elfogadásán dolgozik, a dokumentum célja, hogy a migrációt alapvető emberi joggá tegyék. "Ezt a Fidesz-KDNP és a magyar kormány határozottan elutasítja" – jelentette ki.

Hozzátette: ennek a dokumentumtervezetnek az elutasítását Magyarországon kívül több más ország – így Ausztria, Csehország, Bulgária vagy az Egyesült Államok – is elutasítja.

(MTI)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hajasbaba,,,,,Embercsempész-ügyekben fordulj Orbán apádhoz,,qrmányodhoz,,frakciódhoz..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hajasbaba,,,,,Embercsempész-ügyekben fordulj Orbán apádhoz,,qrmányodhoz,,frakciódhoz..
desiro
TE IDIÓTA pesta fordulj a gecihez, tanácsért!!!
Qqberci
Figyi, Segglik! Ha esetleg elolvasnátok, hogy is működik és mire jó a migránskártya, előrébb lennénk...
Nessy
Az ENSZ meg arra vár választ, miért tagadta meg a kormányod a tranzitba való belépésüket!
A kártya szerepét és működését olvassátok el! Vagy csak a nagy bötüket ismeritek? A számítógépen átállítható!
lampa laz
Ki volt az a topa aki már megint leverte erről a hülye, büdös (hol)LIKRÓL a fedelet?
desiro
nincs olyan szar amit ezek ne ennének meg!!!
Nessy
@durbincs: A cikkel kapcsolatban valami? Egyébként nem kötelező olvasni a véleményemet!
nemfideszes
Segglik Pityuka, szerintem vedd le a cipődet és kezd el azzal verni az asztalt az ENSZ-ben, mint szellemi elődeitek. Amúgy a migrációra, mint alapvető emberi jogra, hamarosan nektek is szükségetek lesz...
tudode
Ez a hét LEGMÓRBÍDABB vicce: Egyenes választ kérnek azok, akiknek nem sajátja az EGYENES VÁLASZ, a menekülteknek a KAJA DOBÁLÁSA!
.
Figyú Hollik NER-katona:
.
---- Szégyen: így osztják az ételt a menekülteknek a magyar rendőrök – videó
24.hu/belfold/2015/09/10/szegyen-igy-osztjak-az-etelt-a-menekulteknek-a-magyar-rendorok/
.
----- Miért kapnak anonim bankkártyát a menekültek?
index.hu/gazdasag/2018/11/14/a_valasztas_meltosaga_-_valojaban_igy_nez_ki_az_ensz_menekultkartya-programja/
.
"""Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szerint azonban egyáltalán nem erről van szó, hanem egy olyan, hét éve már megkezdett átfogó program működik Görögországban is, amely hatékony, segíti a menekültek és a helyi lakosság interakcióit, és kimondottan a szabályozott folyamatokat támogatja. És amelyről egyébként a magyar kormánynak is hivatalból tudnia kellett, hiába tettetnek most meglepetést a fideszesek."""
.
Lehet fontoskodni, a csekkbefizetőket AZZAL GYANÚSÍTANI, hogy a terroristáknak fizetik be a jelzetlen csekket személyazonossággal igazolva még a PÉNZMOSÁSI dilijüket is, miközben MILLIÁRDOK tűnnek el a narancsködben:
.
www.google.hu/search?q=NER-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER-ta&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l4.5283j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Szégyenszemre még a MENEKÜLTÜGYBEN is zsibiztek, és még nekik áll feljebb!
advocat
Ki ez az ember? Talán a kormány! De az meg ennyire nem lehetne hülye! Vagy ez már igen?
Grafix69
Valójában nincs ilyen kártya , vagy legalábbis nem az amiről itt hazudoznak.
Zeta
@tudode: igazad van! Valoban egy olyan kártyáról kérdezősködik, melyről 2017 hen hoztak döntést!
Ahol az orszag kepviselője is résztvett! Tehát ez megint semmi más csak kommunikáció a híveknek, betartás az ENSz nek , az eu nak. Valaki rugja mar 3.14csán őket, hogy visszatérjen a memóriájuk!
volvós
Felriadtál köcsög Hol(a)lik ?? Azonnal vissza az ov(r)ális szobába orr-bán slicce elé !!!
tudode
@Zeta: .
Tudja a Gorbán után jövő generáció, akiknek üzente, hogy a Nyugatnak kinyitottuk az ajtót, a Keletnek bezártuk.
.
Kumin óta TUDJÁK "azok", akiknek elhasználja a MINDENRE HATÓ az etetőjüket, zsíros állás jár nekik, ha tisztességesen viselkednek, mert ha nem akkor LŐNEK RÁJUK!
.
Most már a csatasorban lévőkre is verbálisan LŐNEK, ha nem a KARMESTER elterelő nótáját fújják. Jó a gyomruk!
wagabund
..." a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak ...

nem csak a fidesz, hanem egy ország vár választ...ugyanis mind a tízmillió ember szeretne ilyen soha ki nem fogyó kártyát ... csakúgy név, és munka nélkül...

óóóó...be szép is lenne...

válasz az nem jön...(csak a hó)...
papa.49
Itt a válasz likasfejű barom OLVASD !!!
Nessy
Nos, a segélyeket is lehetne ilyen kártyára utalni, ha lenne mindenhol, a kis településeken is elfogadó hely, vagy ATM.
Cieranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Ugyan az a = = > > www.3xDate.top
Czibor32
-=-Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Grafix69
@durbincs: Rakj fel egy ilyen képet róla és a magyar 1 et nem nézem , akkor inkább megiszom 6 sört . Az eredmény ugyan az lesz , csak olvastam erről de még senki nem bizonyította , meg eleve név nélkül nem lehet használni semmilyen bank kártyát a visszakeresés hiánya miatt sem . Ha van ilyen az nem az mint amit kommunikálnak . Az ilyen kártya egy levásárolható , kizárólagos üzletnévsorral leközölt névre szóló kártya amit cégek adnak ki és készpénzre nem váltható . Ilyen nekem is volt de azt a cég adta karácsonyra . Azért mert valaki mutogatott egy ilyen szart még nem bizonyít semmit , annak idején a Soros csekkjeit is bőszen mutogatták meg a magyar állam postai igazolásait 250 ezer forintról ( amit a migránsok kapnak ) aztán nem hőzöngött senki.
Grafix69
@durbincs: index.hu/gazdasag/2018/11/14/a_valasztas_meltosaga_-_valojaban_igy_nez_ki_az_ensz_menekultkartya-programja/ , egész pontosan erről van szó és ez nem névtelen , csak magán a kártyán nincs rajt a név nyomtatva , de elektronikus regisztrálás van mögötte . Ezt forgatják ki jelenleg , mondjuk ha én menekülnék onnan mert azzal terrorizálnak a lakosság előtt , hogy én ilyet kapok , segélyben részesülök , és ezért megakarnának ölni a helyi lakosok akkor egy másik országba menekülnék és a havi szociális segélyt egy ilyen kártyán vehetném fel . Ez amit kommunikálnak ez egy félrevezetés semmi más . én így látom .
Grafix69
@durbincs: Értem igen , ha normális körülmények veszik körül akkor igen , de egy háborús övezetből emigrált embernél nincsenek körülmények , semmi sincs körülötte csak az a kurva segély ami életben tartja és sokkal jobb kártyán utalni mint kp ben . Miért kellene a hazai polgárokat példának felhozni egy példa nélküli terror országából érkezőnek ? Miért gondolod azt Te magad is ,hogy az rossz ha halál félelmükből elüldözött emberek ilyen segítséget kapnak és a honi magyarok meg nem kapnak ilyen segítséget . Azért mert , ha már a honi magyaroknak is ilyen segítség kell akkor az azt jelenti barátom , hogy hontalanok a saját országukban . Ezért lehet őket terrorizálni az ilyen agyament hülyeséggel is mint ez a migráns kártya , ami valójában egy segély annak akinek kell , ha a magyaroknak is kell akkor az már elég gáz de úgy látszik nekik is kell ez .
Grafix69
@durbincs: Nem akar egyik sem Magyarországra menni , viszont majd az Ukránok esetleg a Moldávok igen , de már azok sem . Mindegyik fejlett nyugati államba akar menni mert ott még van szociális ellátás . Magyarországon nem ,hogy nincs gazdasági menekült d sajnos gazdaság sincsen , a magyar viszonyokban a legnagyobb gazdasági menekült a magyar , viszont dolgoznak . Persze van egy része aki a szociális rendszer miatt nem dolgozik , de az nagyon kevés . Ami érdekes , hogy annyira be vannak szarva a migrációs áradattól , hogy nem veszik észre ,hogy még a saját állampolgáraiknak ( rokkantak, betegek , nyugdíjasok , gyerekek ) sem adnak olyan szociális ellátást mint egy nigériai menekült Németországban . Azt viszont nem veszik észre ,hogy ott a szociálisan rászoruló német polgár is annyit kap . Na ez itt a gond . Mármint nálunk.
Grafix69
@durbincs: Ezt nem tudom , de nem tartom valószínűnek ,hogy egy olyan országba mennének ahol az átlag bér havi 300 euró vidéken , ahol minden nap találkozhatnak bevándorlás ellenes plakátokkal , ahol a televízió magyar 1 csatornája megállás nélkül ontja az antiszemita , fasiszta megnyilvánulásokat .Szóval szerintem nem a magyar föld a végcél . Magyarországon a migráns kérdés nem tartozik a problémák 1 százalékába sem , viszont a többi az a 99 százalékos problémába tartozik .Persze neked is lehet más véleményed , esetleg tapasztalatod , de azt is figyelembe kell venni ,hogy nem minden migráns randalírozó AIDS-es bantu nigger arab terrorista . Még mielőtt megkérdeznéd , nem vagyok migránspárti , de nem szeretem mikor kihegyezik ezt a témát olyan szintre mintha valami katasztrófa történne . Azon kívül meg kinek voltak gyarmatai közel keleten , Afrikában , Dél -Amerikában , Közép-Amerikában , Ázsiában. ? Megmondom neked , Anglia, Franciaország, Spanyolország . Azért mert elmaradott rendszerben tartották a saját gyarmataik népeit , itt a válasz rá .
Grafix69
@durbincs: Nem Pesten élek , de még csak nem is Magyarországon , lehet azért más a véleményem , viszont annak ellenére ,hogy veled nem egyszerű társalogni , legalább nekem sikerült ( az is már kisebb csodának számít ). Én ma , és most is azt gondolom ez a menekült kérdés lefog pörögni és nem lesz ez akkora probléma mint amennyire kivan nagyítva ( Magyarországra gondolok itt ) . Sokkal nagyobb gondok vannak ebben a kis országban és főleg vidéken ahol a falvak elnéptelenednek ,és az emberek elmennek mert élhetetlen nagyon sokaknak ez az ország migránsok nélkül is . Ezzel én ezt a témát már nem akarom felhozni , szerintem kibeszéltük a lényeget róla . Én bízom benne , hogy Európában is a helyén tudják kezelni ezt és abban is ,hogy az igazán veszélyes primitív arabokat , akik sem dolgozni sem beilleszkedni nem tudnak és nem is akarnak , elrendezik , megállítják stb .
Grafix69
@durbincs: Te is tisztában vagy azzal , hogy ez nem okoskodás . Ha már az okoskodásnál tartunk a Romániában vagy Felvidéken , esetleg a Kárpátalján élő magyarok szavazati jogát minek tartanád? Okoskodásnak vagy hazafias cselekedetnek , mert nekem azért van lakásom , házam Magyarországon és 44 évig ott is éltem ??
tulipan
@durbincs: Há, mi van már megint Te narancsos seggnyaló, te hafaroknyi hulla Sügér: ! Hülyegyerek vagy? Már meg, hirdeted a rokonságoda ist?
Tán talán bányaló vizelet van neked helyén eszednek? Kevés a fidesses júdáspénz már? Kiegészíve a nő rokonaidnak bájaik árulása lett van több suska? Pitesti cigánysor dísze.
Bolond fejed,de bajnak nem érdekes ,le van szarva ! Tünj el a francba!
tulipan
@durbincs: : Az Ákkcentusod, Te nyűves herélt? bizony nagyon randa rom0ány! legalább figyelj má kicsit reá? így nagyon nem szórakoztattató ? ám...
kereső
Ha esetleg erről hallhatnánk valamit holliktól,és szijjártótoporzéktól-nettó hazaárulás!!!Minden napra jut egy "mese"-tegnap az orosz bűnöző letelepedési kötvénye, mára meg ez!
444.hu/2018/11/23/ket-orosz-fegyverkereskedot-csaltak-torbe-magyarorszagon-amerikai-ugynokok-de-az-orban-kormany-moszkvanak-adta-oket
tulipan
@Grafix69: Óh, nyugi ez a halfarok Sügér minden témámaban tövig nyalja a narancsos seggeket!
tulipan
@Nessy: Ugyan, ne rörődj egy ilyen gecivel!!!
Lepényleső
Hol lik,hol lyuk,mi ez? Ne piszkáljuk,nehogy szimatoljuk?
kokopelli
."..főbiztosától IS."!!!... addig kérdez a farok,amíg neki tetsző választ kap valakitől?
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő!
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ?
nem ? De ide azért , bebocsátaná a kannibálokat nekünk,zokszó nélkül ?csalódás az élet,ám?
Meg -nem baj ?
Grafix69
@durbincs: Hülyeségeket írsz . Téma lezárva .
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő!
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Ideje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
kokopelli
@tulipan: én már régóta átugrom a kretént! ..fujja a megrendelt baromságot,de bolond
lyukból büdös ß@rszagú szél fúj!...ha egyszer mosdatlan pofájú?? (;-))))
Eriksson
@durbincs: Ugyan hagyja már! Szegény @tulipan: magába van esve, mint ló a gödörbe. De másképpen nem tudja kifejezni rajongását, csak úgy mint az óvodások.
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő!
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
tulipan
@Eriksson: Ja, gondolom Durbincs meg, biztosan beléd van, mint a bányaló seggébe!!
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, hogy felsoroltad, hog ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
tulipan
@durbincs: Remek ez az újjtásod, Te magyarul is alig tudó, narancsseggnyaló félfaroknyi Sügér! Egészen üdítő! Egyszóval, Te a Ploesti ipari hulladék magja és a HÍRDETŐS STRICI IS vagy? AHA, EZÉRT csak ennyi hát,az a pöffedt rettenet eszed ?
De jó kellenek neked azok a kannibálok, na akkor vigyed?s ne csak lökdösd ide a szóvirágot?
Nekünk ide NEM kellenek ?s ha ezt nem érti 1000km-ről,s szavazati jogról hadovál ide nekünk? ...még mondhatnánk hogy rontaná a magyar vért onnan ? direkt - ? ejnye @Durbincs, ugyan minek? azt azokban a Ploesti bányaszakiskoláidban ottan az...iskoláiban nem éppen a jó eredményeket elérő,s gyorsanreagálló, nebulok csapatát vezethetted ? Hja a narancsos Zorbán biztosan nyakig beléd van esve,ó! Na, de deje lenne má eltünnöd a balfenéken a poklok kénköves fenekére, ahol nagyon várnak már a többi hasonlóan agyatlan, narancsos puszi-pajtás haverjaid, akikkel majd ott, firkágathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket!

Köszönöm, Te ploesti válogatott bűzlő HULLADÉK, hogy felsoroltad, hogy ki mindenki normális itt, akivel érdemes szóba állni!!
kokopelli
@tulipan: A tetü halfarok a nagy magyarságával és tudásával: "A VIII.kerületben német
segélyből DOBOZODNAK valakik!Jó lehet nekik,mert van Pesten bankszámlájuk is! Tény
leg be van durranva a "román halfarok"!(nov20,19:20).Csak tudnám hol vehette mind 15
pontot az IQ-jához! Fent a Várban a mozgóárúsoktól!? Vagy a Drakula várában lakik ;-))))?
tulipan
@kokopelli: Nahát, bámulatos, miket tud! :)
kokopelli
@tulipan: ...de ha még tudna! Így veszély nélkül csak fizetett nevetséges fórum-barom!
Nem érdemel meg egy tőmondatot sem válaszként! (;-))
papa.49
Likasfejűpista ha volna eszed tudnád a választ is, de akkor ki kéne kászálódni a LÓKUPEC VALAGÁBÓL !!!
nevemnick
Kéne nekik ez a pénz is.
Rohadék ratyi banda!
papa.49
@nevemnick: Hát persze a tolvaj kormány ezt nem tűri !!!
kokopelli
@nevemnick: ..vannak "imigránsok" egyáltalán Orbániában? Ha nincsenek akkor
miért kérdeznek a kártyáról! Karácsonyra akarják kiosztani a saját nyugatpakisztáni
tesóiknak?
tulipan
@kokopelli: Tudni nem kelll, miről van szó! Zajongani a bírkák nevelése végett nagyn is kell!
1magyar
Ó hát a tetves vezetők majd megemelik a nyugdíjkorhatárt, hogy az uniós állampolgárral eltartassák Afrikát!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.