Haditechnikai innovációs és kutatási központ jön létre MH MI néven a Magyar Honvédség új stratégiai és műveleti szintű vezetésirányítási rendszere kialakításával párhuzamosan – írja a Magyar Idők a Jogalappal.hu portálra hivatkozva. A november 15-én kiadott utasítás szerint a honvédség védelmi innovációs képességének fejlesztése, a haditechnikai kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos feladatok centralizálása, továbbá a védelmi ipari fejlesztéssel összefüggő hadfelszerelés-fejlesztési feladatok ellátása hatékonyságának növelése érdekében jön majd létre az MH Modernizációs Intézet. Ez új költségvetési szervként fog működni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Hűha! Alakul a magyar F-1? Az új magyar vadászgép? Is. Mert azért ebben a szakmában kad néhány jobb. Még a közeli Csehországban is. Erre is van pénz? És ha már NATO tagok is vagyunk, esetleg összedolgozni? De tudjuk! Magyar s...be magyar ló...szt. Ebből is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.