A következő szakaszába lépne a hajléktalanok eltüntetése a közterületről: Budapest legnagyobb közlekedési csomópontjaiban éjszakára fizikailag is lezárnák az aluljárókat az utolsó metró után – derül ki a hvg.hu birtokába került kormányzati előterjesztésből. A javaslat így jelentősen átalakítaná a fővárosiak életét, hiszen a gyalogosok csak a felszínen kelhetnének át, az autósoknak új zebrákat, lámpákat kell megszokniuk. Egy új, nagy hajléktalanotthon is létrejönne Újpesten a beteg, idős, önellátásra már képtelen otthontalanoknak – már ha a kormány rábólint a százmilliós nagyságrendű tervekre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Budapestnek a bezártság kell, kapja meg.
dr. prédikátor
Ezek a rohadékok túltesznek még a nácik gyakorlatán is!!!
nevemnick
,,...már ha a kormány rábólint a százmilliós nagyságrendű tervekre."

Ha jól számolom a a budapesti lakások négyzetméter árával, akkor ez kb. négy átlagos méretű lakás ára...
Esetleg nem lehetne egy-két külhoni, vagy hazai stadion árát beinvesztálni, csak úgy szociális érzékenységből?

Ja, hogy az nem a kormány ismérve...
görbetükör
Vajon egyszer, majdan, csak hozzávetőlegesen ki fog derülni, hogy hány magyar ember halt meg az intézkedéseik, az általuk teremtett helyzetek miatt?
vacsi
Nem is értem, hogy ezt eddig miért nem tették meg! Az ember pl. a Nyugati, az Emke aluljáróban még levegőt is félve vesz, hogy mivel fertőződik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.