Az ingatlanközvetítők tapasztalatai szerint egy-két hónapja megállt az áremelkedés a XIX. és XX. kerületek ingatlanpiacán. Ugyanakkor az év eleje óta így is mintegy 10 százalékos drágulásra került sor. „Egyre inkább úgy tűnik, hogy az árak ma már csak stagnálnak a két dél-pesti kerület ingatlanpiacán, annak ellenére, hogy persze vannak eladók, akik ragaszkodnak a magasabb hirdetési árhoz, és ilyen áron kívánják értékesíteni az ingatlanjukat. Ezek az árak azonban csak akkor realizálhatók eladási árként, ha az ingatlan kiemelkedő vagy luxus minőségű.” - mondta Lendvainé Pető Zsuzsanna, a Balla Ingatlan XIX. és XX. kerületi irodájának szakmai vezetője.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Czibor32
]=-Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Eladott Ország
A fák sem nőnek az égig, a fizetőképes vásárlóerő meg sehogyan sem tudja követni az árak emelkedését, vásárolni nem tudnak újat meg elvétve, elég csak a növekvő lakásbérleti árakat kifizetni és máról holnapra vegetálni. Az arra érdemesek a lakásokból már bespájzoltak, a többi meg vessen magára. Mindenki annyit ér amennyije van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.