A BankRáció.hu hitelszakértője szerint nagy érdeklődést válthat ki a december elsejétől igényelhető bővített családi otthonteremtési kedvezmény (csok).

Nagy érdeklődést válthat ki a bővített csok a hitelszakértő szerint

Fotó: Pixabay cco

Trencsán Erika az M1 aktuális csatornán hétfőn ezt azzal indokolta, hogy a 2017-2018-ban megkezdett építkezésekből származó ingatlanokat várhatóan 2019-ben adják át, ezzel nő az új lakások piaca, így a vásárlásnál igénybe vehető kedvezményes hitelkonstrukciók kihasználása is.

Emlékeztetett:

a bővített csok által már a két gyermekes családok számára is elérhető lesz a 10 millió forintos, új lakás vásárlására fordítható kedvezményes kamatozású lakáshitel, a három gyermekesek esetén pedig az eddigi maximálisan 10 millió forintban meghatározott kedvezményes hitel összegét 15 millióra emelték.

Kiemelte:

azok a családok, amelyek már a bővített csok előtt hiteligénylésbe kezdtek, de még nem írtak alá kölcsönszerződést várhatóan módosíthatják azt.

Akik építési hitelhez akarták igénybe venni a csokot, azoknak valószínűleg módosított költségvetést kell elkészíteniük a bővített kedvezmény igényléséhez, ha pedig vásárlási hitelről volt szó, akkor adásvételi szerződés változtatásra lesz szükség – fűzte hozzá Trencsán Erika.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormány azért darálta be a lakáskasszákat, mert majd ők elosztják a pénzt. Akinek (még, vagy már) nincs gyereke, az annyit is ér. Vegyen lakást önerőből. A többit majd megbeszélik a híveikkel a következő nemzeti konzultáció keretében.a kormány és a vergődő közpénzpropaganda halomra szedi elő a hozzáértőket és szakértőket a NER-sufniból, hogy a csok rendkívül kedvező hatásairól értekezzenek. Ma reggeli alapvetés szerint – olvastam az MTI-ben – a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bővítése leginkább a vidéken élő két- és háromgyerekes családoknak kedvez. A számos megkérdezett ingatlanforgalmazó sok okosságot mondott, némelyek elég félreérthetetlenül megdicsérték a kormányt :előfeltétele, hogy legyen egy biztos önerő. Vagyis természetesen kolbászból van a kerítés, tej-méz és 20 ezer forintosok úsznak a Dunán, csak a jövedelmek piaci körülmények között a szarra sem elegendőek, és kedvező feltételek ide vagy oda, az önerő biztosítása sokak számára változatlanul lehetetlen. A propaganda viszont legalább jól teljesít
Sandralita
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Szalai30
---=Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
papa.49
Úgy ,,TOLONGANAK,, az emberek a csokkot felvenni, hát persze aki feltudja venni annak igazán nem is kellene, akinek meg szüksége lenne rá az nem jut hozzá !!!
Kivan ez találva !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.