Jogellenesnek tartja a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke is az Országos Bírói Tanács október küldöttértekezletén elfogadott döntéseket. Baka András szerint a határozatok a jogállamiság alapintézményének további erodálásához vezetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Butaság. Látszik,hogy ez az ember sem beszélt Shikarival, a nemzet agyával.
Eladott Ország
Belügyminisztériumi sms: Ha négy bugyija van csak, akkor pénteken a csütörtökit fordítsa ki és úgy vegye fel! m.blog.hu/hu/hunvaldblog/image/kepek/hando_tanu1.jpg
Szepesházi Péter, a Budai Központi Kerületi Bíróság polgári bírája, aki több interjúban bírálta Handó Tünde és az általa vezetett Országos Bírósági Hivatal tevékenységét. Handó nagysága ezért levélben kereste meg a bíró munkáltatóját, aki végül arra hivatkozva tiltotta meg Szepesházi szereplését, hogy nyilatkozata a bíróság hivatalos álláspontjának tűnhetne, és az meg kinek lenne jó. Gratulálok Handó naccságának, így is kell ezt csinálni egy kicsattanó demokráciában.
Madácsi Pali
Az LMP-t eleve Viktor Viktorovics Gecikov és ügyvédje grundolta a fideSS "demokratikus" külső támogatására. Ellenzéki előadásaik soha semmilyen valódi hatást nem értek el a fideSSel szemben. Kipótolták a 2/3-ot ha kellett, és szétzilálták az ellenzéki összefogást. Aki a fideSSnek ártott azt megbüntették, leváltották, kizárták vagy kilépésre kényszerítették. Nem közelednek egyenlőre a fideSShez,mert mindig is az ő szekerüket tolták, zöld demokrata álcaháló alatt. Most csak a háló szakadt szét és mindenkinek látni engedi a valót.Majd akkor fognak közeledni ha a bejutás lehetősége elvész és társulnak a KDMP mellé.
Madácsi Pali
@Madácsi Pali: valami csoda folytán eltűnt a hozzászólásom írása közben azt ihlető LMP- FIDESZ közeledést taglaló cikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.