A Fidesz képviselője az őt elmarasztaló és kötelező ítéletet nem hajtotta végre, ezért a végrehajtási eljárás elindítása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na Sziszi, jöttek az ügyvédek és elintézték, oszt' jónapot. Már ideje lenne elgondolkozni azon, érdemes e rágalmazni, szabad-e az ország polgárai között viszályt szítani politikai haszonlesésből, egyáltalán ez e a tisztességes politizálás, amit ma az állampárt művel?
Eladott Ország
Azt gondolom, ha valaki elkezd szellemileg súlyosan leépülni, akkor nem szabad olyan feladatot vállalnia, amely bármiféle módon befolyásolhatja más emberek életét. Ha ez az állapot szenilitással párosul, akkor főleg vissza kell vonulni a közélettől. Amennyiben ez az állapot 53 éves korban éri el az embert, akkor is. Ha azonban a kóros feledékenység, az ostobaság és a kényszeres hazudozás egy komplett pártvezetést egyszerre ér el, akkor nagy valószínűséggel nem egészségügyi problémáról van szó, hanem egy csapat szervilis törtető elvtelen hazudozásáról beszélhetünk. Az pedig sajnos nem gyógyítható. Az azért már erősen kínos, ha egy 53 éves pasas ( dagadt pofátlan disznó) szende szűzlányt játszik. Valahogy nem áll jól neki. Nem tud róla, de utána fog nézni. Esküszöm, könny szökik a szemembe a meghatottságtól. Picit aggaszt, hogy esetleg Németh Szilárd túlterheli az agyát a nagy gondolkodásban.
Clavigo
Hát ez xar ügy...De gond egy szál se...Majd kifizeti a végrehajtás összegét abból a 2 mrd-ból,,amit házhoz küldtünk ( birkozó akadémijjjára ) ennek a telibeszart Kreténnek... A végrehajtást megitélő bírót kirúgjuk,,internáljuk Recskre...oszt jó napot,,,meg boldog karácsonyt.
kokopelli
@papa.49: ...,vagy ha játsza a "becsületest",akkor még a kamatából is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.