A főpolgármester azért meggondolja, mert amikor mínusz van, az speciális helyzet. De a tervek szerint az első ütemben, még az idén 9 kiemelt aluljárót zárnának le, például a Deák térit is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Butykos csicsa!!!Mindíg tudtam hogy te is egy mocskos geci féreg vagy!!! Embertelen szemét féreg!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Kár ezzel dicsekedni tudjuk a veszett kutyák képesek egyre aljasabbak lenni,hogy megfeleljenek minden geciségnek..
Edmond Dantes
Ezzel megoldja a hajléktalanok éjjeli gondjait,ezzel segíti őket a maga humanitárius módján? Nappal mi a helyzet? Olvassa el Gorkij Éjjeli menedékhely című művét.Előre tájékoztatom.hogy Gorkij nem volt kommunista,sőt.Tehát nyugodtan elolvashatja,aztán gondolkodjon el a hajléktalan szállók problémáján,hogy miért nem ez a megoldás.Ha akarja megérti.
Edmond Dantes
Egyébként Tarlós olyan ezzel a bejelentéssel,mint az a féleszű bolond,aki meghúzta a vonat vészfékét,majd a feltett kérdésre büszkén vigyorogva azt válaszolta,hogy "én voltam,félkézzel!!!"
Nessy
@Shikari: Akkor talán arra is talál megoldást, hogy az utcán, ahol nincs a környéken hajléktalan, ne kelljen a vizes falevél halmokon keresztűl gázolni, ne legyen kutyapiszok, és egyéb kosz, ne kelljen kerülgetni az el nem szállított szelektív kukákat!
Nessy
@Shikari: A Főkefe nem Fővárosi Vállalat? Igaz, itt már a legöregebb tengerészek sem tudják, hogy melyik vállalat mikor hova tartozik!
Eladott Ország
Tarlós után csak a tarló marad... Élettelen föld... Abban nyugodjon békétlen! Tarlós Istvánt a kitüntették. Hogy mégis mit tett azért, hogy Szent-Adalbert egyházi kitüntetésben részesüljön? Mindent kedves barátaim, mindent is. A kitüntetést maga a véleménnyel nem rendelkező Erdő Péter bíboros adta át. De hát ki is járt ez Tarlósnak, hisz oly sok mindent tesz a városért, pláne a keresztényekért.A díj odaítélésében annak is nagy szerepe volt, hogy Tarlós a szívén viseli a hajléktalanok ügyét. Hogy ez mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy főpolgármesterségének kezdete óta – sőt, a megválasztása előtti kampányban is – a hajléktalanok eltüntetésén dolgozik. Rendeletek és törvénymódosítások, munkacsoportok létrehozása rendőrökből és közterület-felügyelőkből. Mindez azért, hogy Tarlós végre eltakaríthassa a budapesti hajléktalanokat.Noha az árvák ellen – tudtommal – még nem hozott rendeletet, a betegekkel és hajléktalanokkal szemben viszont annál inkább. Emlékezzünk csak vissza arra, amikor a hármas metró felújításakor úgy gondolta, hogy értelmetlen dolog lenne minden megállót akadálymentesíteni.
Hellcat
És aki mondjuk éjjel közlekedne az aluljáróban???
dr. prédikátor
Butykos csicsa!!!Mindíg tudtam hogy te is egy mocskos geci féreg vagy!!! Embertelen szemét féreg!!!
Nessy
@Hellcat: Az majd a felszinen keres zebrát, vagy szlalomozik a járművek között.
görbetükör
Minden tisztességes, jó szándékú embernek most szégyenpírban éghet az arca, hogy ilyen vezetőink vannak.
A magyar keresztény kultúra megmutatta igazi arcát. A Gonosz örömünnepet ül az ország felett. :(
papa.49
Bolondistók legyen részed a hajléktalanságban csak ezt kívánom neked !!!
fidem
"És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül." (Mt 24,12)
Eladott Ország
Ez a helyzet: tahó vagy, Pityu! Melletted Kósa is már majdnem a műveltség szobra.Taplósról nem most derült ki, hogy egy ingerszegény környezetben nevelkedett, utcán szocializálódott, érzelmi téren a nullához konvergáló büdöslábú tapló - de kétségtelen, hogy naponta tud újabb adalékkal szolgálni ennek az érvényességéhez. Ha a Budapestiek még egyszer megválasztják meg is érdemlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.