A DK irodái szombaton égtek ki. Gyakorlatilag minden megsemmisült a Demokratikus Koalíció központi irodáiban a szombati épülettűzben – jelentette be a párt ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba. Az eszközeik és használati tárgyaik vagy elégtek vagy a lezuhanó gerendáktól, illetve az oltóvíztől semmisültek meg. A DK által kezelt adatbázisokat és személyes adatokat nem az épületben lévő szervereken tárolták, ezért azok biztonságban vannak, a könyveléseik és irataik azonban elégtek. Az Állami Számvevőszék munkatársai éppen az elmúlt héten kértek iratokat tőlük, azokat már átadták. Elégett az összes, a közvetlen főpolgármester-választásért, valamint az európai ügyészség felállításának érdekében gyűjtött aláírásuk is – tette hozzá. Több kortárs műalkotás is megsemmisült. Az aláírásokat gyűjtő Hadházy Ákos egyébként nemrég azt posztolta a Facebook-oldalán, hogy szerencse a szerencsétlenségben, hogy a DK gyűjtőinek többsége közvetlenül hozzánk juttatta el az íveket. Hadházy Ákos Nagyon...

(Forrás: hvg.hu, emerencia által)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Shikari: Bizonyíték nélküli vádaskodást akarsz? Ha ezt lehet, nekem is van ötletem, terjesszem? Vagy engem büntetőtáborba küldenének azért, amiért te a fizudat kapod?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Yoda69: Azt látom, hogy te és a társaid soha nem voltak magyarok és nem is lesznek!
Yoda69
@Shikari: szerintem cserelj lemezt, ezzel magyarellenes dumaddal nagyon fárasztó vagy itt. Mindenki csak röhög rajtad.
Az ilyen veglenyek miatt nem tud Magyarország egyrol a kettore jutni.
Shikari
@Yoda69: Te aki sose volt magyar miért szólsz bele a magyarok dolgaiba? Látszik hogy írni se tudsz de a magyarok ügyeibe azért beleszólsz. Hányinger.
Yoda69
@Shikari: Higgadj már le te nagyon magyar mert még agyverzest kapsz. Bar a NER lovagokon kivül senki nem fog hianyolni. Azok is csak azért mert egy udvari bolonddal kevesebb lesz.
Shikari
@Yoda69: Attól hogy kiválasztottnak érzed magad még nem leszel se magyar se ember. Embernek lenni kizárja a lehetőségét a törzsi gőgöď. Magyar meg soha nem leszel.
Yoda69
@Shikari: Attol hogy menteben nezed otthon az Echo tevet, meg nem leszel magyar, csak egy paprikajancsi a legnagyobb magyarnak kepzeli magat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok