A DK irodái szombaton égtek ki. Gyakorlatilag minden megsemmisült a Demokratikus Koalíció központi irodáiban a szombati épülettűzben – jelentette be a párt ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba. Az eszközeik és használati tárgyaik vagy elégtek vagy a lezuhanó gerendáktól, illetve az oltóvíztől semmisültek meg. A DK által kezelt adatbázisokat és személyes adatokat nem az épületben lévő szervereken tárolták, ezért azok biztonságban vannak, a könyveléseik és irataik azonban elégtek. Az Állami Számvevőszék munkatársai éppen az elmúlt héten kértek iratokat tőlük, azokat már átadták. Elégett az összes, a közvetlen főpolgármester-választásért, valamint az európai ügyészség felállításának érdekében gyűjtött aláírásuk is – tette hozzá. Több kortárs műalkotás is megsemmisült. Az aláírásokat gyűjtő Hadházy Ákos egyébként nemrég azt posztolta a Facebook-oldalán, hogy szerencse a szerencsétlenségben, hogy a DK gyűjtőinek többsége közvetlenül hozzánk juttatta el az íveket. Hadházy Ákos Nagyon...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Shikari: Bizonyíték nélküli vádaskodást akarsz? Ha ezt lehet, nekem is van ötletem, terjesszem? Vagy engem büntetőtáborba küldenének azért, amiért te a fizudat kapod?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Yoda69: Ez itt a LÉNYEG!!! Ezzel a vándorcigánnyal meg ne törődj! A legegyszerűbb kifejezéseket is képtelen felfogni, azzal a borsónyi agyával!

magyarhang.org/gazdasag/2018/05/25/rona-peter-a-keritest-a-szerbek-es-a-horvatok-fogjak-lebontani/
Eladott Ország
@papa.49: ma, 13:37; Az Unió pénzére az Orbán-rendszernek szüksége van. A hűséget megvásárolni csak így tudják, a saját luxuséletüket és a dédunokák anyagi biztonságát megteremteni is csak így lehet, és ami jelenleg mindennél fontosabb: a következő választást is csak ennek a pénznek a segítségével tudják megnyerni. Egyensúlyoznak a költségvetéssel, csak azt a pénzt nem lopják ki belőle, ami a feltétlen működéshez szükséges, minden mást kiszívnak. Orbánék ezért visítanak, mint a megszúrt malac.
Yoda69
@Shikari: A magyarsagot nem a billentyuzet donti te szerencsetlen.
A te hozzaszolasaidat olvasva igazi magyar ellenes vagy. Huen szolgalod a neprombolo hazaarulo bagazst.
Yoda69
@Shikari: szerintem cserelj lemezt, ezzel magyarellenes dumaddal nagyon fárasztó vagy itt. Mindenki csak röhög rajtad.
Az ilyen veglenyek miatt nem tud Magyarország egyrol a kettore jutni.
Yoda69
@Shikari: Higgadj már le te nagyon magyar mert még agyverzest kapsz. Bar a NER lovagokon kivül senki nem fog hianyolni. Azok is csak azért mert egy udvari bolonddal kevesebb lesz.
Yoda69
@Shikari: Attol hogy menteben nezed otthon az Echo tevet, meg nem leszel magyar, csak egy paprikajancsi a legnagyobb magyarnak kepzeli magat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.