A hétvégi budapesti bejelentések alapján akár úgy is lehetett érteni, hogy csökkent az Európai Bizottság felőli támogatás a 3-as metró felújítására, de a testülettől kapott megerősítés alapján nem erről van szó. Sőt, az eredetileg meghatározott összeghez képest 35 milliárddal még nőtt is a brüsszeli támogatás összege, így valójában arról van szó, hogy a most 80 milliárd forinttal "megtoldott" támogatás közel felét az Európai Bizottság fizeti. Nyáron még csak 17 milliárdos brüsszeli többletpénzről szóltak a hírek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pisti nem a zivatarban, csak a hazugságban

A derék újrázni akaró főpolgi kenterbe veri a sánta kutyákat

A derék Pistikének a retardált dagadt törpével előadott hétvégi pas de deux-ában fontos tétel volt az M3 körüli hablatyolás. Ennek talán legfontosabb elem az az okfejtés, hogy a mocskos EU szűkmarkúskodik, de ártunk és qurmányunk bezzeg.
Nos a portfolio.hu utánanézett a számoknak, s kiderült, hogy a most büszkén emlegetett 80milliárdos kormány-támogatás majd felét az EU adja! =))
Persze azt be kell lássuk, hogy ártunk és qurmányunk – legalább is az ígéret szerint – ezt a pénzt nem lopja el. Persze ez úgy értendő, hogy nem az első körben, hanem a megbízható csókosain lkresztül! =))
karma1
@RonaGyuri: Kepzeld, mennyit adnanak, hogyha nem kellett volna megallniuk (Brusszelnek)
RonaGyuri
@karma1: azt nem tudom, de azt igen, ha bele vették volna a reptéri hosszabbítást mennyit kaptunk volna! =)) Igaz akkor nem Putyin eladhatatlan raktárkészletén kellenen utaznunk évtízedekig! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.