Ez a poszt jött szembe velem Facebookon. Szinte soha nem teszek ilyet. De érteni fogjátok, miért teszek most kivételt…Sorakozom a zöldségesnél, unottal számolom, hogy hányan vannak még előttem. Ilyenkor azzal szoktam szórakoztatni magam, hogy megpróbálom kitalálni, a sorban …

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
És elhangzik a mondat, amiből kristálytisztán lejön, hogy lehet, hogy nem is tanárnő, de, ha az, akkor talán nem humán szakos.
– Elmész te a p…ába, te senkiházi. Menj inkább bkv ellenőrnek, a villamoson kiélhetnéd magad minden nap. (nem akartam felvilágosítani, hogy lehet, hogy már bkk, de a fene jegyzi meg ezeket, mert nem akartam megakasztani) Mert az ilyen ótvar semmirekellő, hatalmukkal visszaélő buta ringyók maximum ott számíthatnak előmenetelre. Nem szégyelled magad (itt már tegezte), hogy feltartod a sort, te mocskos besúgó? Tisztességes emberek idejét veszed el, csak, hogy megmutathasd…
És akkor a sorban álló emberek tapsolni kezdtek…zúgott a taps egyre csak.
bencemacska
Az a baj, hogy nem minden ilyen helyzetben akad egy karakán nő, aki el meri mondani a véleményét!
Pedig sokkal több kéne, hogy OV "senkijei" észrevegyék, nem őértük van a világ, hanem ők vannak ezért, hogy a közt szolgálják!
Gratulálok a vásárlónak!
Aki Én
Nem lehet tudni, hogy ez a sztori megtörtént-e, de az bizonyos, hogy ilyenek naponta történnek.
Értem én, hogy ezek a házmester típusú NAV alkalmazottak nem nyúlnak, nem nyúlhatnak a nagyokhoz mert ki van nekik adva.
Azt is értem, hogy a kicsiket ellenőrzik és jól is teszik. Ami a baj, hogy elképesztő, megalázó, diktatórikus stílusban teszik kéjelegve, magaslóról (volt benne részem, tudom miről beszélek), mert gyávák és embertelenek. Ha nem az lenne, kikezdene a nagyokkal is és a kicsikkel tisztességes és emberi lenne (tisztelet a kivételnek).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.