Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője már jó előre megírta publicisztikáját. Ha bárki kritizálná a Vidi szerdán avatandó új stadionját, lesz mihez nyúlni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@papa.49: ...meg közönség. De ilyen érdektelen még nem volt a magyar foci.
kereső
"bűn fényűzésnek nevezni a stadionépitést"! Nem az a bűn firkász! Maga a stadionépités a bűn!!-jobb helyeken ezt úgy hivják,hogy hűtlen kezelés,az épités során ellopott pénz meg sikkasztás.És hűtlen kezelés lesz a TAO kedvezményből a stadion fenntartása IS!
papa.49
@Aki Én: Azért nem kell meccsre menni, hogy lássam a falábúak kínlódását a nemzetközi UMMCSCSCS. ék ellen, lassan nincs olyan csapat amelyik ellen a győzelem tudatában kiállhatnának, akár klubcsapatról, akár válogatottról legyen szó !!!
Több ezer milliárdot már belefeccöltek a csutigörényék a fociba az elmúlt 8 év alatt és hol tartunk a békasegge alatt ,,távcsőnyi,, távolságban !!!
bencemacska
Ha stadion építésről, és diktátorokról esik szó, nekem mindig 1973. szeptember 11. Chile jut eszembe!
Magyarországon már nagyon sok van belőlük!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy Szöllősi György helyén mindenki ezt mondaná.
bencemacska
@CsipkeRózsa: Tudtommal Szöllősi György OV házi főszerkesztője (Nemzeti Sport). és mint ilyennek még nincs joga a társadalom jelentős részének VÉLEMÉNYÉT bűnnek nevezni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.