A Magyar Idők értesülése szerint a volt macedón kormányfő sikerrel kért menedékjogi kérelmet Magyarországon. A bevándorlási hatóság szerint hazájában veszélyben lenne az élete.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Magyarország mostmár a pöcegödör legalján van. Köszi 0rbán, Szíjjártó, és a gazember bandátok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Eriksson: Sokkal jogosabb lenne az a kérdés, hogy te hogy jössz ahhoz, hogy egy köztörvényes bűnözőt védelmezz?
dr. prédikátor
Vajon ez az elitélt bűnöző mennyit perkált a cigus fecalicusnak???A mocskos fityfasz csürhének ismét sikerült lejáratni az országot!!!
colibri
Azért az mégis megfoghatatlan, hogy a hatóságok, az ügyészség, a rendőrség, a miniszterek, államtitkárok, haverok, strómanok, azaz mindenki, aki a döntéshozatalban részt vesz és lehet rá hivatkozni, megy a pszyhiátriai esetet prezentáló nemzeti vezető után, mint a vak légy, gondolkodás nélkül, következmények nélkül, senki nem parancsol megálljt! Senkinek nem jut eszébe, hogy rossz az irány és a ló feje mögöttünk van... Nagyon szeretném már látni, mi sül ki ebből és mikor már??
menekült
@Eriksson: Úgy jövök, hogy szólásszabadság van, legalábbis addig, amíg itt és még egy-két helyen elmondhatom a véleményem. Tudom, hogy ez a kormány, és mind akik remeknek gondolják ezek tetteit, beleértve téged is, szívesen elhallgattatnátok mindenkit, aki nem a hatalom által diktált mantrát nyomatja. Egyre több törvény és törvénytelenség, és egyre több kísérlet van erre. De egyelőre nem sikerült az egész ország pofáját befogni.
Pöcegödröt meg nem én csináltam ebből az országból. Ott reklamálj, ahol Magyarország sírját ássák.
Eriksson
@menekült: A hazádról beszélsz kisaranyom, ezt sose felejtsd el. Megjegyzésednek semmi köze se az államvezetéshez, se a szólásszabadsághoz, legfeljebb a normális gondolkodáshoz, melynek híján vagy.
menekült
Sose felejtem el a hazámat. Pont ezért foglalkozom ennyit Magyarországgal.
Az államvezetéshez igen sok köze van a megjegyzésemnek, mivel pont arról írtam bírálatot.
A szólásszabadsághoz meg azért van köze, mert meg akartad szabni, mit mondhatok, de hát ez nincs rám hatással.
A normális gondolkodásról meg valószínűleg eltérő véleményünk van. Nekem már az is tiszteletre méltónak számít, aki egyáltalán gondolkodik, és helyette nem ismételgeti papagáj módjára az előre megszabott szöveget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.