A Magyar Idők értesülése szerint a volt macedón kormányfő sikerrel kért menedékjogi kérelmet Magyarországon. A bevándorlási hatóság szerint hazájában veszélyben lenne az élete.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Magyarország mostmár a pöcegödör legalján van. Köszi 0rbán, Szíjjártó, és a gazember bandátok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Hivatali visszaélés, választási csalás, erőszak szerepel Nikola Gruevszki bűnlajstromán, amit épp az általa elrendelt illegális lehallgatások igazolnak.
Tízezreket hallgatott le törvénytelenül,
állami beruházásokat játszott át kegyeltjeinek,
a politikai ellenfeleit a hatóságok segítségével anyagi romlásba döntötte,
és igyekezett bedarálni a macedón sajtót és igazságszolgáltatást.
Bizonyítottan korrupt, állami megrendelésekből pénzt kapott vissza. Pl Mercedes.

Ám a magyar miniszterelnök személyesen utazott Szkopjéba, hogy Gruevszki mellett kampányoljon. (Utazását megelőzte Gulyás Gergelynek, jelenleg Miniszterelnökséget vezető miniszternek a támogató útja.) A titkosszolgálatok törvénytelen felhasználása ellenzéki szereplők és politikai ellenfelek megfigyelésére és ellehetetlenítésére úgy tűnik elfogadható, mi több: támogatandó politikai metódusnak tekinthető a hazai kormány “régimódi kereszténydemokrata” vezetőinek szemében. Talán akkor sem tévedünk nagyot, ha feltételezzük: önmagában a Gruevszkivel szembeni korrupciós vádak sem csípik az állítólag a Tízparancsolaton pallérozódott magyar állampárti politikusok szemét."
menekült
Magyarország mostmár a pöcegödör legalján van. Köszi 0rbán, Szíjjártó, és a gazember bandátok!
Eriksson
@menekült: Ezt komolyan gondoltad kiscsillag? Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyen összefüggésben az ország nevét a szádra vedd?
Aki Én
@Eriksson: Úgy, hogy a jelek szerint neked halvány lila fingod sincs, hogy ki ez az ember.
Tájékozatlan vagy, de nagyon :(
Aki Én
@Eriksson: Sokkal jogosabb lenne az a kérdés, hogy te hogy jössz ahhoz, hogy egy köztörvényes bűnözőt védelmezz?
dr. prédikátor
Vajon ez az elitélt bűnöző mennyit perkált a cigus fecalicusnak???A mocskos fityfasz csürhének ismét sikerült lejáratni az országot!!!
colibri
Azért az mégis megfoghatatlan, hogy a hatóságok, az ügyészség, a rendőrség, a miniszterek, államtitkárok, haverok, strómanok, azaz mindenki, aki a döntéshozatalban részt vesz és lehet rá hivatkozni, megy a pszyhiátriai esetet prezentáló nemzeti vezető után, mint a vak légy, gondolkodás nélkül, következmények nélkül, senki nem parancsol megálljt! Senkinek nem jut eszébe, hogy rossz az irány és a ló feje mögöttünk van... Nagyon szeretném már látni, mi sül ki ebből és mikor már??
menekült
@Eriksson: Úgy jövök, hogy szólásszabadság van, legalábbis addig, amíg itt és még egy-két helyen elmondhatom a véleményem. Tudom, hogy ez a kormány, és mind akik remeknek gondolják ezek tetteit, beleértve téged is, szívesen elhallgattatnátok mindenkit, aki nem a hatalom által diktált mantrát nyomatja. Egyre több törvény és törvénytelenség, és egyre több kísérlet van erre. De egyelőre nem sikerült az egész ország pofáját befogni.
Pöcegödröt meg nem én csináltam ebből az országból. Ott reklamálj, ahol Magyarország sírját ássák.
Eriksson
@menekült: A hazádról beszélsz kisaranyom, ezt sose felejtsd el. Megjegyzésednek semmi köze se az államvezetéshez, se a szólásszabadsághoz, legfeljebb a normális gondolkodáshoz, melynek híján vagy.
menekült
Sose felejtem el a hazámat. Pont ezért foglalkozom ennyit Magyarországgal.
Az államvezetéshez igen sok köze van a megjegyzésemnek, mivel pont arról írtam bírálatot.
A szólásszabadsághoz meg azért van köze, mert meg akartad szabni, mit mondhatok, de hát ez nincs rám hatással.
A normális gondolkodásról meg valószínűleg eltérő véleményünk van. Nekem már az is tiszteletre méltónak számít, aki egyáltalán gondolkodik, és helyette nem ismételgeti papagáj módjára az előre megszabott szöveget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.