A Terror Háza főigazgatója általános iskolában kizárólag magyar történelmet tanítana, és szakítana azzal a szemlélettel, hogy Magyarország eltérésben van Nyugat-Európához képest.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
történelmehamisító kurva anyádat meg az összes fideszesét is
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
történelmehamisító kurva anyádat meg az összes fideszesét is
Rockxy
Az kellene, magyar történelmet tanítani, de nem a finnugor baromságot.
Eladott Ország
Éljenek "56 hősei...! Schmidt Mária, a terror nagyasszonya, az ’56-os emlékév szexiségéért felelős közpénzszóró milliárdos és NER-történész.Schmidt Mária, akiről kiderült, hogy éveken át Soros ösztöndíjas volt. Igen, jól olvasták, az a Schmidt Mária, aki annak a Figyelőnek a tulajdonosa, mely pár nappal ezelőtt egy Soros zsoldos listát hozott le. A nemgogol blog kiderítette, hogy a listázó Schmidt éveken keresztül külföldön tanult a Soros alapítvány ösztöndíjával. Ez szerepelt is életrajzában korábban, azonban ezt idővel eltüntette, így szinte alig maradt fenn információ az esetről. Az, hogy ezután még volt pofája ahhoz, hogy ezt a náci időket megelevenítő listázást beeszközölje, talán nem is annyira meglepő, hisz volt kitől tanulnia. Mariska külső értékei szebbek, mint a belsők…
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/44683204_550948438687510_7951396830531551232_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=0fd2d19a392a47c0013baea03acde040&oe=5C4DC933
papa.49
Ne a nyugati államok történetére súlyozzon, hanem a magyarra, hát némi képi zavart érzek a bandzsamaris okfejtésében, valahogy a világ de még Európa történetében SINCS KÖZPONTI HELYEN A MAGYAR NÉP TÖRTÉNETE !!! Voltak események, rövid korszakok mikor a magyar nép írta Európa történelmét, de legyünk tárgyilagosak PORSZEMNYI NÉP VAGYUNK EURÓPÁBAN !!!
Tudod bandzsamaris mi csak a KISEGÉR vagyunk az európai ELEFÁNT MELLETT, és tudom ez nagyon bassza a csőrét a csutigörénynek akkor is EZ VAN !!!
Persze azt is tudom a történelem hamisítás már megy nektek nagyon !!!
solidedge
Rengeteg dolgot tettünk történelmünk során ami miatt merünk kicsik lenni. Most éppen a Fidesz miatt.
kokopelli
Öreganyó! Magyarország nincs eltérésben a "nyugattal" szemben? (költői kérdés volt!)
Te hova mentél magadat továbbképezni? Ja,nyugatra ill. tengerentúlra is? Nem használt!
Lehet,hogy a sok, vagy az állandó" nézeteltérés" volt az ok? Nálad a hiba!
papa.49
@kokopelli: Belül, rosszul van ,,bedrótozva,, felül )))))))))))))))))))))
Lepényleső
Mi történt,megmondják azoknak,akik látták az"ifjú kommunisták" miképp alakultak át fydeses tagnak?
Eladott Ország
Schmidt Mária az a történelemtudomány számára, mint Matolcsy György a kardjába beledőlni készülő magyar gazdaság számára, és az, amit tágabb értelemben a fideszes rezsim jelent az egész ország számára: szégyenérzet nélküli menetelés, totális hozzá nem értés, hatalmas pofa, sértődött vernyákolás, a falon áttolt, védhetetlen alternatív valóság foggal-körömmel védelmezése. Szégyellje magát sokadszorra is, Schmidt terrorné! Aki nem más, mint egy kicsinyes, sértett, önmaga tévedhetetlenségébe szerelmes csúszómászó, aki sem a történelmet, sem a történelmi tényeket, sem a megcsúfolt emlékű, elhunyt Pruck Pált, sem honfitársait, de ’56 emlékét sem tiszteli. A hatalom megtartásának igyekezete, és egy ocsmány rendszer kiszolgálása minden emberi jellemvonást kiirtott ezekből a Schmidt-szerű képződményekből. Annyira túltolták az arroganciát, hogy ebbe fognak belefulladni. Mert ennek az ocsmány színjátéknak előbb-utóbb vége lesz.
Schmidt Mária a honvédő...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42551941_2135747623125572_8092278440809463808_n.jpg?_nc_cat=103&oh=6e3f07837ddd26cde48a04a0a623f475&oe=5C634244

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.