Varga Mihály további vásárlásra biztat. Töretlen a Babakötvény népszerűsége, a megtakarítások állománya novemberben átlépte az 50 milliárd forintot - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t szerdán. A pénzügyminiszter kiemelte: ez 30 százalék feletti növekedés a tavalyi 38 milliárdos állományhoz képest. A Babakötvény aktuális kamata 5,4 százalék, a pénzt a fiatalok 18 éves koruk után vehetik fel és bármire felhasználhatják. A pénzügyminiszter közölte: a Babakötvény a legbiztonságosabb, a legegyszerűbb és tartósan az egyik legmagasabb hozamú befektetési lehetőség azoknak, akik körültekintően és hosszú távon szeretnének gondoskodni gyermekeik jövőjéről. Évente 20-25 ezerrel több szülő gondolja úgy, hogy érdemes Babakötvényt vásárolnia gyermekeinek, ennek eredményeként már több mint 160 ezer számlát nyitottak - tette hozzá a pénzügyminiszter. A kötvény magas hozama annak köszönhető, hogy kamata minden évben az előző évi infláció plusz 3 százalék. Így például - az első sorozat...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyszeru. Rovidesen, majd ha mar jo sok penz osszegyult, akkor jon a kuszafog es megvedi azt is, mint tette a nyugdij megtakaritasokkal.
Csodalom hogy vannak meg, akik hisznek ennek a tolvaj bandanak, es onket dalolva atadjak nekik megtakaritott penzuket.
emerencia
@Yoda69: Orbán országlása alatt már az is megtörtént, hogy állami segítséggel, bűnözők kilopták a pénzintézetből az emberek megtakarított pénzét: transparency.hu/wp-content/uploads/2018/03/Fekete-k%C3%B6nyv.pdf 56. oldal.
Mi a garancia arra, hogy ugyanez a babakötvényekkel nem történik meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.