Teljesen összeomlott B. László, akit tavaly novemberben vettek őrizetbe VV Fanni eltűnése miatt.

A Bors azt írja, a dunaújvárosi férfi nagyon rossz hírt kapott: elhunyt apai nagyapja, akinek még a temetésére sem mehetett el, mivel gyanúsítottként nem hagyhatja el a börtönt. A lap szerint B. László a börtön udvarán egy feszület előtt, gyertyával emlékezhetett meg rokonáról, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápolt.

„Sem az elkövetett bűnét, sem a nagypapa elvesztését nem fogja tudni feldolgozni. A temetésen sem tudott részt venni”

– nyilatkozta a lapnak dr Brodmann Péter. A gyanúsított nagybátyja, illetve korábbi ügyvédje azt mondja, B. László minden vágya az volt, hogy imádott nagyapja előtt tisztára mossa a nevét.

VV Fanni elrablója összeomlott a börtönben

A lap szerint  a gyanúsított nagyapja korábban komoly műtéten esett át, már felépülőben volt, de nem tett jót az állapotának, hogy unokája az év egyik legborzalmasabb bűncselekményének a főszereplője lett. A nagypapa volt egyébként az, aki az unokája kocsijában talált kötelet felismerte. Az idős ember a lap szerint pár hete hunyt el.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Bors)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@Szeparepa2: Azt pletyizik hogy a helikopteres gülüszemű kezelgette a megboldogultat, úgy hogy nem csodálkoznék ha ezt a szerencsétlent egyszer csak valami különleges baleset érné.
papa.49
@levarosbukta: Egy biztos a legbelsőbb körben kell a csutigüörény körül keresni azt aki miatt időt, pénzt nem kímélve ,,nyomozgatnak,, próbálják a nyomokat eltüntetni, átalakítani !!!
wagabund
összeomlott? egy lófaszt...ez csak színjáték...reméli a bíró elnéző lesz..mert ő egy szent, érző lélek...
Szalai33
----=Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Beckybela
Üdvözöljük a legjobb a szex Társkereső = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.