Pedig ez még aprópénz ahhoz képest, hogy az Értéktár program megvalósítására az MNB Igazgatósága mintegy 30 milliárd forintot különített el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Piros pötty a seggünkön, új Eurázsia, selyemút, zizi, ropi, körhinta! Éljen! Matolcsy György minimálbérből. Az Átlátszó kikérte Matolcsyék alapítványainak legújabb szerződéseit, melyek ismét hajmeresztő tételeket tartalmaznak. Nem kevesebb mint 17 millió közpénz forintért ugyanis egyedi terv alapján, kézi csomózással készülő gyapjúszőnyegeket rendeltek meg, melyek valamely irodájuk padlóját fogja díszíteni. Készült aztán 34 millió forintért több olyan bútor szobor is, amely az alapítvány Csónak utcai ingatlanát díszíti. Fontos dolgok is ezek, hiszen egy ekkora gazdasági zseninek, az unortodoxia géniuszának, ez a minimum. Nehogy már egy szobrok nélküli, sima bolti szőnyeggel díszített szobában kelljen fel s alá járkálnia őkegyelmének. Mi örülünk, hogy fizethettük ezt, kedves Matolcsy György!
i2.wp.com/m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/matolcsy-p%C3%B6tty%C3%B6s-segg.gif
index.hu/gazdasag/2018/05/03/17_millios_egyedi_szonyeget_csomoztat_kozpenzbol_matolcsy/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.