2025-ig vázolták a régiónk és az EU viszonyának kilátásait. Öt lehetséges forgatókönyvet vázol fel Közép-Európa számára 2025-ig a Visegrad Insight és a GMF közös tanulmánya, és a forgatókönyvek az illiberalizmus EU-n belüli győzelmétől kezdve az integrációs erők felülkerekedésén át egy új közép-európai tavaszig terjednek - foglalja össze a kedden Brüsszelben bemutatott tanulmányt a Bruxinfo. Az egyik forgatókönyv azzal számol, hogy Magyarországon a 2022-es parlamenti választásokkal együtt az EU-ból való kilépésről is népszavazást tartanak és ezen a szűk többség a kilépést választja majd. A közép-európai politológusok közreműködésével szeptemberben véglegesített, tegnap Brüsszelben is bemutatott - a Visegrad Insight című kiadvány és a German Marshall Fund (GMF) által jegyzett - anyag öt lehetséges fejlődési irányt lát a következő hét évben Közép-Európa és azon belül is a négy visegrádi ország számára. Ezek röviden az alábbiak: A közép-európai szuverenista és illiberális trend...

(Forrás: portfolio.hu, Yoda69 által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koszonhetjuk mindezt a mocskos geci orbannak, es minden birkanak, aki ebben tamogatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Annyira szeretnék egyesek, hogy Magyarország tönkremenjen és az ipar, mezőgazdaság becsődöljön, de ez az istennek sem jön össze nekik! Magyarország fejlődik, a gazdaság virágzik és az ellendrukkerek emiatt nagyon dühösek! A magyarok tehetségesek és a Fidesz jól vezeti az országot!
kereső
Nem is kell nekünk Európa.Csak a baj van vele!Bele akarnak szólni szólni mindenbe,még azt is ellenőrizni akarják,hogy mire költjük a pénzüket, ami amúgy jár!!! nekünk. Meg a szánk is-az is jár.
tulipan
@kokopelli: Szép kilátások! Habár SZERINTEM, hiú remény, hogy az "elcsábítottakat" visszakapják! Azok már megszokták a szabad jó életet, igy inább elmennek másfelé! Csak azt nem tudom, AKKOR mit kezdenek majd az általuk most annyira vágyot ERŐS EURÓPÁVAL???
papa.49
Az szinte teljesen biztos se a csehek, se a lengyelek, pláne nem a szlovákok NEM FOGNAK BENNÜNKET KÖVETNI A KILÉPÉSBEN !!!
Miért MERT NEM HÜLYÉK, INKÁBB A KORMÁNYUKAT ZAVARJÁK EL NEM ÚGY MINT MINK !!!
Yoda69
@tulipan: Nemhogy azok nem jonnek vissza, de szerintem a lakossag fele elhuz innen ha kilepunk az uniobol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 24., 20:46
Életműdíjat kapott Dunai Antal
Itthon - 2019. May 24., 14:39
22 milliót sikkasztott egy bankvezető Ácson