Johannes Hahn furcsának találjak, hogy Magyarország úgy támogatja Macedónia uniós tagságát, miközben mégsem tekinti azt biztonságos országnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Van még ember e földön, aki furcsának találja, hogy orbán mást cselekszik, mint amit beszél?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Szerintem ez az Ökör nem is érti,,hogy mit kérdeznek tőle.
kereső
"A leigázott “Magyarország” nevében Orbán Viktor nem csupán az általa megdöntött magyar Alkotmányt, a magyar törvényeket, hanem a nemzetközi jogot is átlépte, s egy bűnöző társát az igazságszolgáltatás elől kimenekítette. Az állami működés látszatát keltő “menekültstátuszt” adott neki. Ez valójában azzal a cselkménnyel azonos, amikor egy gengszter az igazságszolgáltatás és a börtön elől kiszabadítja egy bűntársát, és elbújtatja a rendőrség elől. Mint egy westernfilmben, amikor a bankrablót egy társa lelövi a kötélről. Orbánt nemzetközi körözéssel le kellene tartóztatni, és a bűntársával együtt macedón vagy nemzetközi bíróság elé kellene állítani. Valósággal megszöktetett egy bűnözőt Macedóniából a börtönbüntetés elől.

Mivel Orbán bűnszervezete a magyar állam mögé bújva ténykedik, ezért az Európai Uniónak azonnal be kellene szüntetnie “Magyarország” összes támogatását, mert az egy bűnszervezet támogatását jelenti. Olyan ugyanis, hogy “Magyarország”, nem létezik. Egy országnak vannak intézményei, szervezetei, a polgároknak jogai, önrendelkezése, beleszólása, független intézményeknek mozgásterük. Magyarországon ilyen nincs. Ez nem egy ország, nem egy állam, hanem komplex szervezett bűnözői csoport, amely a megszállását “államnak” maszkírozza. Ezért Magyarország jelenleg nem tagja az Európai Uniónak, Orbán Viktor bűnszervezete vette át Magyarország uniós tagságát és sajátítja ki az uniós támogatásokat. Az Európai Uniónak ezt a helyzetet észre kellene vennie. Különös tekintettel arra, hogy ez a bűnszervezet nemcsak saját országát rabolja ki, és hajtja az uralma alá, hanem egész Európa elfoglalását tűzte ki célul, hogy egész Európát leigázza és kifossza."- egy kis Bartus.

Biztos úr! Magyarázatot tetszik várni? Az lesz-utána meg jöhet a simi-simi.Mintahogy eddig mindig.Bármilyen hazugságát,igéretét simán be tetszenek szopni orbánnak.
tudode
Aha!
.
Ez a Gruevszki legalább akkora kuruzs-LÓ, mint a matyar HAVERJA!
.
Azt írja az ÚJSÁG, hogy nem csak a JÁRGÁNY miatt kellett felelnie! Több per folydogál ellene!
.
Nézzük csak
.
---- A Balkán egész történelme benne van Gruevszki Magyarországra szökésében
24.hu/kulfold/2018/11/17/nikola-gruevszk-macedonia-portre/
.
"""" Macedónia első tőzsdése, pénzügyminiszterként a macedón telekomcég privatizátora: Nikola Gruevszki36 évesen már miniszterelnök volt. A macedón dicsőséget tízéves uralma alatt szobrokba és diadalívbe, emlékművekbe és grandiózus épületekbe faragtatta, de egy lehallgatási ügybe belebukott. Hazájában ellene több büntetőeljárás folyik jelenleg is, azon kívül, hogy egy drága páncélozott Mercedes beszerzése miatt két évre már elítélték. A Magyarországra menekült politikus családjának története egyben a Balkán történetét is illusztrálja. Nem Gruevszki a famíliából az első, akinek menekülnie kellett a szülőföldjéről. Akár az apja is kerülhetett volna Magyarországra, ő alighanem „görög” menekült lett volna.""" (...)
.
És az EU-nak még mindig nem esett le a TANTUSZA, hogy kígyót melenget a keblén, amelybe Merkel is belefáradt!
.
És még van bő HÁROM ÉVE, hogy keblére ölelje SORSTÁRSAIT!
Eladott Ország
Ezen a bűnöző cigányon nincs mit csodálkozni. Ez úgy ganaj, ahogy van.
papa.49
A Bővítési biztos várhat a válaszra úgy 2-3 évet !!!
Clavigo
@Shikari: :) :)))) @nyádmajma,,teeee... :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.