Két „izgalmas” dolog történt ma délután Magyarországon. Kiderült, hogy a magyar állam úgy döntött, jóváhagyja a börtön elől szökő, korrupt macedón exkormányfő, Nikola Gruevszki menedékkérelmét, illetve lehalt a Facebook. Mindez pedig kb. egyszerre történt. Itt a Mérce szerkesztőségében eszeveszetten elkezdtük nyomkodni a frissítés gombot a böngészőinkben, hogy hátha sikerülne olvasóinkkal is megosztani a hírt. A hírt, hogy a magyar állam menedéket ad egy köztörvényes bűnözőnek, csak azért, mert Orbán Viktor barátja, miközben a déli határnál három éve zár embertelen körülmények közé olyanokat, akik háború és nincstelenség elől menekülnek. Valószínűleg ugyanilyen felfokozott hangulatban lehettek a kollégák a többi magyar hírportálnál is, a Facebook leállása ugyanis egész Európára kiterjedt. Az eset megint, immáron ezredszerre is szembesített azzal, mennyire ki vagyunk szolgáltatva ennek a techóriásnak. És nem csupán arról van szó, hogy jaj szegény médiamunkások kevesebb...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sandor31
--Itt találszz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
tulipan
@durbincs: Há, mi van már megint Te narancsos seggnyaló, te hafaroknyi hulla Sügér: ! Hülyegyerek vagy? Már meg, hirdeted a rokonságoda ist?
Tán talán bányaló vizelet van neked helyén eszednek? Kevés a fidesses júdáspénz már? Kiegészíve a nő rokonaidnak bájaik árulása lett van több suska? Pitesti cigánysor dísze.
Bolond fejed,de bajnak nem érdekes ,le van szarva ! Tünj el a francba!
Lepényleső
Ennyit a illiberális felfogásról,a többit majd a bitó alól?
tulipan
@durbincs: Há, mi van már megint Te narancsos seggnyaló, te hafaroknyi hulla Sügér: ! Hülyegyerek vagy? Már meg, hirdeted a rokonságoda ist? AHA, mert üstbe embert főni ? -citrommal a szájába, ugyi ?
Tán csak nem teljes egészébe bányaló vizelet van neked helyén eszednek? Kevés a fidesses júdáspénz már? Kiegészíve a nő rokonaidnak bájaik árulása lett van több suska? Pitesti cigánysor dísze.
Bolond fejed,de bajnak nem érdekes ,le van szarva ! Tünj el a francba!
Rockxy
A cukorhegyi fiú is a zorbán seggnyalója már ősidők óta.
Lepényleső
Na ugye,bármit megtehet,amíg más ki az utcára sem mehet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.