Több lövéssel végeztek egy nővel szerda hajnalban a főváros III. kerületében, a gyanúsítottat elfogták – közölte a rendőrség délelőtt a honlapján.

Indokolta tettét a férfi, aki lelőtt egy nőt a III. kerületben
Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

Ugyanott este a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta:

a 67 éves elkövető korábbi sérelmével indokolta tettét.

A rendőrség szemtanúkat keres.

A korábbi közlemény szerint fél 6 után érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy a Virág utcában lövéseket hallottak, és egy nő fekszik a földön.

A helyszínen kiderült, hogy a nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsebesült, hogy meghalt. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében fogták el.

Este a rendőrség azt írta, hogy az áldozat egy 56 éves budapesti nő.

A rendőrök megállapították, hogy az elkövető személyautóval menekült el a helyszínről. A gépjárművet a térfigyelő kamerák felvételei alapján találták meg a III. kerületi Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél. Az autóhoz a BRFK bűnügyi bevetési osztályának munkatársai érkeztek elsőként, és látták, hogy

a járműben egy, a kezében valószínűleg fegyvert tartó, szemmel láthatóan bódult férfi ül. A 67 éves budapesti L. Józsefet elfogták.

A férfi a bűncselekmény elkövetését a helyszínen beismerte, tettét korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Az életvédelmi osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szemtanúkat keresnek – írta a BRFK.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Fideszes lehetett, hogy talált magyarázatot a tettére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Személyes sérelem = Vagy egy óvodai konfliktus >>Vagy egy meg nem értett szerelem...!
colibri
Ha mindenki ölne személyes sérelem miatt... hát... már fele magyar se lenne... de politikus se sok lenne...
Marivelsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
advocat
És a valószínűleg fegyverből az elfogás után mi lett? Csokitorta? És hogyan lehetett fegyvere? 67 fölött már nem nagyon jár önvédelmi fegyver, csak képviselőknek, meg polgármestereknek. Általában. Ki adta meg az engedélyt? És mi alapján. Bizony. Igaza van az áldozat férjének. A rendőrségnél a válasz!
qxy
@Sandor31: Bocsi. de te ennyire ki vagy éhezve? Ugye el tudod olvasni a cikkeket hogy ez nem egy kurva oldal igaz kurvák a politikusok de ez más. Nem tudom neked világos e.
Ezt nem kellene esetleg meg szüntetni tisztelt felügyelő szerv?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.