Öt különböző színben kapható, a bronz és a patinás változatok kicsit drágábbak. A tökéletes ajándék karácsonyra: Tízezer forintért rendelhető az Orbán-mellszobor Orbán Viktorról, Magyarország miniszterelnökéről mintázott mellszobrot lehet vásárolni az eBayen, 35 euróért, tehát kicsit több, mint 10 000 forintért. Szerencsére a mellszobor nem csak egy színben kapható, ezért kiváló ajándék az egész család számára. Ugyanakkor a bronz és a patinás változatok egy kicsit drágábbak: amíg előbbi 45, addig az utóbbi 40 euróba kerül.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Akinek nincs ilyen szobrocskája, az nem is megbízható személy. Sőt, az magyargyűlölőhazaárulólibsibolsisorosügynökgyurcsányistazsidesz.
Tehát tessék gyorsan beszerezni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Nekem nem kell csak ha lerúgható a feje ))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
@papa.49: Ha ledobod, akkor könnyen rúgható.
papa.49
@CsipkeRózsa: Venni kéne párat, és a hodály előtt rugdosni a szobrokat ))))))))))
kissé felnőttem
Aztán eljátszhatjuk vele az 56-os Sztálin szobor történetét , ez is valami, Erzsébet utalvánnyal is fizethető? A nyugdíjasoknak akkor most lehet talizmánra költeni. Nem is hizlal,
Eladott Ország
A Kádár rendszerben minden elvhű osztályvezető és ettől magasabb beosztásban lévőknél, az asztal sarkán ott virított Lenin gipsz vagy bronz feje.Úgy látszik most az orbánfej lett a divat, remélem nem sokáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.