Az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár, Soltész Miklós bejelentette, azért fog plusz öt nap szabadság járni a központi közigazgatásban, ha valaki házas.

Kormányzati döntés született arról, hogy a központi közigazgatásban dolgozók házassága esetén, rendes szabadságukon túl, plusz öt nap szabadságot kapnak.

Öt nap szabadságot kapnak a házas közszolgák

Erről beszélt Soltész Miklós az Egyházak a családok szolgálatában konferencián Budapesten. A HírTV tudósítása szerint az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár hozzátette, a magyar családokat nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is támogatni kell.

Ugyanitt a szombathelyi megyéspüspök, Székely János azt mondta, az “egyház meggyőződése az, hogy a házasság az nem egy mesterséges találmány, nem társadalmi képződmény, nem egy mesterséges intézmény, hanem természetes, a teremtés rendjével adott.”

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Azt gondolom helyesnek, hogy az én magánéletembe ne szóljon bele sem az állam, sem az egyház, sem a pártok. Az az enyém.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Az alatt az öt nap alatt pedig kötelező lesz gyermeket nemzeni. Akinek ez nem sikerül, az az ötnapi bért vissza kell hogy fizesse.
lampa laz
"Ugyanitt a szombathelyi megyéspüspök, Székely János azt mondta, az “egyház meggyőződése az, hogy a házasság az nem egy mesterséges találmány, nem társadalmi képződmény, nem egy mesterséges intézmény, hanem természetes, a teremtés rendjével adott.”

B+ te hülye csuhás, akkor ti miért nem házasodtok?? Azt sem tudod, h miről beszélsz, te agyatlan pedofil,barom.
justhpeter
Azt gondolom helyesnek, hogy az én magánéletembe ne szóljon bele sem az állam, sem az egyház, sem a pártok. Az az enyém.
colibri
Buzi kormány, oszt miért csak a közszolgálati dolgozók? Ez nem negatív megkülönböztetés, kettős mérce véletlenül? A máshol dolgozók házssága nem érdemel meg ennyit? Menyjetek a jó q anyátokba az állandó eszement ötleteitekkel!
mackoka46
A diktatúra kiszolgálásáért kapják, hogy könnyebben viseljék a bűnt, amire nap mint nap kényszerítik.
papa.49
Remélem ez is visszamenőleges hatályú törvény legyen akik már 30-40 éves házasok azok egyben kapják meg az évenkénti 5 napot !!!
Szalámizgatunk tetvek szalámizgatunk !!!
namihami
@simmering73: De ha a plébános igazolja a napi megjelenést, az kedvezményre jogosít majd.
szalai77
=-Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Marivelsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
creativehun
Aha... ...tehát a gyerekcsinálásba besegít az állam + 5 nap szabival...de mivel felnevelni már szerintük nem kell...így az éves túlóra számot..az eddigi maximális 300-ról felemeli 400-ra. No..meg a jó édes anyátok az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.