Indítványozta a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a Dózsa György úti halálos közlekedési baleset egyik gyanúsítottjának letartóztatását, mert hétfőn megszegte az ügyészi határozatban részlegesen feloldott bűnügyi felügyelet magatartási szabályát – közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ismét megszegte a házi őrizet szabályait a Dózsa György úti gázoló

Ibolya Tibor a közleményben azt írta,

a kerületi ügyészség kizárólag orvosi kezelésen részvételért, az oda- és visszautazás, valamint a kezelés időtartamára engedélyezte a gyanúsítottnak a tartózkodási hely elhagyását. Ennek ellenére ez idő alatt a gyanúsított egy belvárosi étteremben jelent meg, ezért a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették

- tette hozzá.

Tudatta, a gyanúsított korábban, február 22-én is megszegte az akkori jogszabályok szerinti házi őrizet szabályait.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség megállapította, hogy a férfit a napokban a Központi Nyomozó Főügyészség újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki. Arra is felmerült adat, hogy a gyanúsított a közlekedési bűncselekmény miatti nyomozásban a bizonyítás megnehezítésre törekedett – ismertette.

A kerületi ügyészség szerint a házi őrizet, illetve a bűnügyi felügyelet magatartási szabályainak többszörös megszegése, a bizonyítás meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indokolt a gyanúsított letartóztatása – olvasható a közleményben.

A közleményben szereplő személy M. Richárd vezette azt a fehér sportautót, ami tavaly tavasszal letarolt egy trolibusz megállót a Dózsa György úton. A balesetben egy ember meghalt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@desiro: ma 12:10; M. Richárdot “Gyurma” fedőnéven ismeri a magyar titkosszolgálat, akinek cége védte Rogán Antal és Németh Szilárd csepeli lakossági fórumát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Ennek a marhának mindent szabad? Biztos fideszes!
herczeg0210
@Fradigege: Hát marhának marha, de nekem nincs hozzá gusztusom.
maci0427
Azok is szégyellhetik magukat akik az ilyen izomagyúakkal szóbálnak, főleg ha politikus az illető 4 Magyarország szégyen e és a többiek is ! Bocsika, ha én politikus lennék, ilyen baromarcúakkal biztosan semmit nem védettnék, sem magamat sem rendezvényt ! Arra ott lenne a TEK. és inkább felvennék belőlük többet ! De nem adnám el a becsületemet ilyen izomagyúaknak, sőt nem engednék meg nekik semmit sem ! Szégyen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.