Indítványozta a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a Dózsa György úti halálos közlekedési baleset egyik gyanúsítottjának letartóztatását, mert hétfőn megszegte az ügyészi határozatban részlegesen feloldott bűnügyi felügyelet magatartási szabályát – közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ismét megszegte a házi őrizet szabályait a Dózsa György úti gázoló

Ibolya Tibor a közleményben azt írta,

a kerületi ügyészség kizárólag orvosi kezelésen részvételért, az oda- és visszautazás, valamint a kezelés időtartamára engedélyezte a gyanúsítottnak a tartózkodási hely elhagyását. Ennek ellenére ez idő alatt a gyanúsított egy belvárosi étteremben jelent meg, ezért a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették

- tette hozzá.

Tudatta, a gyanúsított korábban, február 22-én is megszegte az akkori jogszabályok szerinti házi őrizet szabályait.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség megállapította, hogy a férfit a napokban a Központi Nyomozó Főügyészség újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki. Arra is felmerült adat, hogy a gyanúsított a közlekedési bűncselekmény miatti nyomozásban a bizonyítás megnehezítésre törekedett – ismertette.

A kerületi ügyészség szerint a házi őrizet, illetve a bűnügyi felügyelet magatartási szabályainak többszörös megszegése, a bizonyítás meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indokolt a gyanúsított letartóztatása – olvasható a közleményben.

A közleményben szereplő személy M. Richárd vezette azt a fehér sportautót, ami tavaly tavasszal letarolt egy trolibusz megállót a Dózsa György úton. A balesetben egy ember meghalt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@desiro: ma 12:10; M. Richárdot “Gyurma” fedőnéven ismeri a magyar titkosszolgálat, akinek cége védte Rogán Antal és Németh Szilárd csepeli lakossági fórumát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Sebaj, megint kiengedik.
És ha a házi őrizet alatt ismét halálra gázol valakit, akkor is kiengedik. :(
desiro
kÉRDÉS: kINEK A KIJE EZ A KÖCSÖG???
alte trottel
@desiro: Bissssztos a tyurcsán mega soros a sáros!
(má' mé' pont ebben ne?)
Eladott Ország
M. Richárd már több mint egy évvel ezelőtt okozott halálos balesetet a Dózsa György úton, mégis a mai napig le-föl mászkál Budapesten. Megteheti, mert valakinek fontos az, hogy ne a rácsok mögött sínylődjön. A bíróságnak – úgy tűnik – nem volt elég az, hogy bekokainozva, jogosítvány nélkül, a megengedett sebességet sokszorosan túllépve ölt meg két embert. M. Richárd óvadék ellenében – melyet maffiakapcsolatainak köszönhetően vélhetően könnyen kifizet – hamarosan akár Pest megyét is elhagyhatja. Félnivalója itt nem a bűnelkövetőknek, hanem a tisztességes polgároknak van.Miközben családok gyászolják elvesztett szeretteiket, addig M. Richárd a Seychelle szigeteken süttette hasát nőverő barátnőjével. Hogy fordulhat ez elő? Hogy történhet meg ez egy olyan országban, ahol festék dobálásért azonnal bilincsben elvezetés és rabosítás jár? A magyar bíróságok nem először mutatják meg, milyen siralmas helyzetben is van a hazai igazságszolgáltatás. Gyilkosok és csonkítók járják hazánk utcáit, miközben ártatlanok kerülnek rács mögé. A rendszer már nem csak bűzlik, hanem egyenesen rothadásnak indult, aminek megállítása – úgy látszik – senkinek nem érdeke.A hatalom birtokosaiként nem riadnak vissza attól sem, hogy rokonaiknak, ismerőseiknek kedvezve hozzanak meg egyes ítéleteket. Nem fontos az sem, hogy éppen mi az elkövetett bűn, a gyilkosságok alól ugyanúgy mentik fel a vádlottakat, mint ahogy korrupciós vagy zsarolási ügyekben. Sem vagyon, sem emberélet nem számít, ami fontos az a hatalom és a pénz. Nincs egy olyan szint, ami alatt már nem védik meg egymást, úgy látszik bármi belefér.
nezelodo
Hát erre a pacákra nem vetett szemet a Sanya bá', ha meg igen, egész biztosan nem a rendbontásért... Ezért ezt a vétséget ő megteheti, az utcai legényei pedig nem kell, hogy olyan éles szeműek legyenek.
Eladott Ország
@desiro: ma 12:10; M. Richárdot “Gyurma” fedőnéven ismeri a magyar titkosszolgálat, akinek cége védte Rogán Antal és Németh Szilárd csepeli lakossági fórumát.
namihami
@görbetükör: És ha mégsem tenné meg, akkor szigorítják a büntit. Hadd lássa köz, hogy itt szigor van.
szalai77
[--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ricsi ( nagyf@szú Gyurma) egy hétig a homokos tengerparton küzdött a lelkiismeret furdalásával a két halálos áldozattal járó közlekedési baleset okozása után, a Seychelle szigeteken.
24.p3k.hu/app/uploads/2017/08/m-richard-e1503389010551.jpg
maci0427
Undorító gusztustalan az ilyen kigyúrt agyú valaki, de az is aki az ilyennel lefekszik ! Az meg , hogy szóba áll vele más kérdés ! Nem is értem az ilyen valakiféléket, hogy mi a lótúróért csinálják ezt ! Annyira gusztustalan, hogy az már szégyen ! Az ilyen állatformájú valakiket kiküldeném a határra védeni egész nap, ha műár sóbánya vagy szénbánya nincs az országban !
maci0427
@Eladott Ország: Szégyen azokra akiket védett ő vagy a cége ! De milyen cége és miből , kikből áll ? Bűnözőkből ? Vagy kikből ? Szégyen az egész ország ezekkel együtt, fújjjjjjjjjjjjjjj !!!
csak úgy....
ez az m.ricsi ,majd háziörizetböl megy nyugdíjba? ha hajléktalan lenne,már le lenne rendezve, -
éljen a mai, magyaros (i) gazság szolgáltatás...
Hofipisti
Ki segítette ezt a bűnözőt odáig, hogy házi őrizetbe került, s nem fegyházba eleve?
moareka
Majd meglátjuk az ítéletnél, a "jó magaviselet" esetén mennyi az annyi két ember haláláért, családok megnyomorításáért...
papa.49
Ennél jóval kevesebbért is előzetesben vannak emberek ez miért szaladgál szabadlábon ???
FAZÉKFEJ NYERVÁKOLJÁL ERRE VALAMIT !!!
herczeg0210
Ennek a marhának mindent szabad? Biztos fideszes!
herczeg0210
@Fradigege: Hát marhának marha, de nekem nincs hozzá gusztusom.
maci0427
Azok is szégyellhetik magukat akik az ilyen izomagyúakkal szóbálnak, főleg ha politikus az illető 4 Magyarország szégyen e és a többiek is ! Bocsika, ha én politikus lennék, ilyen baromarcúakkal biztosan semmit nem védettnék, sem magamat sem rendezvényt ! Arra ott lenne a TEK. és inkább felvennék belőlük többet ! De nem adnám el a becsületemet ilyen izomagyúaknak, sőt nem engednék meg nekik semmit sem ! Szégyen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.