A Fidesz azt javasolja, hogy aki többet akar dolgozni és keresni, az megtehesse, ne legyen ezelőtt bürokratikus akadály.

A Fidesz meghökkentő érveléssel áll ki a túlóra-szabályok drasztikus szigorítása mellett

A Fidesz-frakció ellenzéki véleményekre reagáló, az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a magyar gazdaság jól teljesít, az ország tartós növekedési pályára állt, egyre többen dolgoznak, nőnek a bérek, és úgy látják, hogy sokan szívesen dolgoznának még többet.

Ez elől szeretnénk lebontani a bürokratikus akadályokat, hiszen ez a munkahelyteremtés kormánya

- fogalmaztak.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
És ennek ez a megoldása, hogy törvényt adnak a munkáltató kezébe, hogy rabszolgát csináljon a dolgozóból!
Mostmár biztos, hogy hülyének nezik saját híveiket is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Marivelsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Gyere ==> www.3xDate.com
cs.n.
Dolgoztak ezek valaha valódi munkahelyen? Nem hinném, fingjuk sincs az egészről.
Zeta
És ennek ez a megoldása, hogy törvényt adnak a munkáltató kezébe, hogy rabszolgát csináljon a dolgozóból!
Mostmár biztos, hogy hülyének nezik saját híveiket is!
cs.n.
@Zeta: Hát ez az, pl. a 3 évenkénti munkaidőkeret-elszámolás mennyiben jó a munkavállalónak? Többet akarsz dolgozni? Oké, de nem kapsz érte többet, csak majd olyan 3 év múlva. De lehet, hogy akkor se, mert addig kiadjuk szabadnapnak. A túlórás rész se úgy megy, hogy aki akarja, dolgozhat többet, aki meg nem, az nem. Ez az "indoklás" még annál is hülyébb, aki beadta a javaslatot.
görbetükör
Erre szavazott a többség.
Lesz ez még így se, de ezt is megszokjuk, mint minden mást.

szendro.blogin.hu/files/2014/08/fot%C3%B3-2.jpg
czibor41
=---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
creativehun
Meg a kurva anyátok a hülye,bárgyú szemforgatóan képmutató érvelésetekkel! Az emberek szeretnének jobban keresni..ja ja..csak nem úgy,hogy a munkahelyen élik le az életüket...mert a legtöbben...veletek ellentétben nem aludni meg lopni járnak be a munkahelyükre! Mocskos,tróger banda!
Zeta
@görbetükör: na ez a baj"megszokjuk"!
görbetükör
@Zeta: pontosan erre céloztam ironikusan. :(
desiro
@cs.n.: @görbetükör: kósa lala volt az egyik!!!
human
@creativehun: Finoman megfogalmaztad amire én is gondoltam.
human
A technológiai fejlődés miatt pont, hogy kevesebb munkaórával kellene ugyanazt az életszínvonalat tudni tartani a munkavállalónak. Persze, ha mi visszafele haladunk a feudalizmusba, akkor érthető a fideszesek javaslata.
cs.n.
@desiro: Rá céloztam elsősorban. A másik csak egy "mezei" fityfiriritty képviselő, Kósa nagymesternek nyilván szüksége volt rá ahhoz, hogy ne legyen ööö-zés minden mondatban.
Nessy
Alap törvénybe iktatni, hogy a nap 24 órából és egy éjszakából áll Orbanisztánban! A parlamenti zombik egy nap alatt elfogadják, megszavazzák, Áder aláírja, és másnap életbe lép! Ha pedig nem fogadja el az Unió, akkor már megint bánccsák a magyarokat a migráncsok miatt!
czibor41
---=---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
creativehun
"a magyar gazdaság jól teljesít, az ország tartós növekedési pályára állt, egyre többen dolgoznak, nőnek a bérek, és úgy látják, hogy sokan szívesen dolgoznának még többet." ..balaszkáim..ha egyszer az ország és a gazdaság jobban teljesít...akkor miért nem térünk vissza arra ami az általatok olyan szarnak tartott mocskos komcsi rendszerben volt...ahol 2 hetente borítékban megkapták az emberek a fizetésüket amire nem rakódott rá ilyen-olyan kezelési költség?! ma amikor a giro rendszer miatt 1 órán belül egy gombnyomásra a számlákon vannak a pénzek...mi az akadálya annak,hogy 2 hetente fizessék ki a dolgozók munkáját??? Egy dolgozó..alap esetben is közel 40 napon keresztül meghitelezi a munkaerejét a munkáltatójának..mert majd csak a következő hónap tizedike körül kap fizetést amiért Ő már elkezdett dolgozni előző hónap elsején...ha minden rendben van..és növekedési páylára álltunk...akkor inkább el kellene törtölni ezt a munkaidőkeretes faszságot...és minden túlórát kötelezően kifizetni a ledolgozást követő hónapban.Gondolom Ti sem hitelbe alukáltok..hanem a következő hónapban felvett pénzekért..ami annyi mint egy melós éves bére...és akkor elvárnátok,hogy valaki 400 órát pluszban melózzon..ingyen..amiért majd 3 év múlva talán pénzt kap???!!! Feltéve ha akkor még él..és nem ment a cég csdbe! Ez ellen egy védekezés van...3 havonta fel kell mondani...és akkor a cég kénytelen az addig felmerült túlórákat kifizetni az elszámoláskor. Attól nem kell tartani,hogy újabb 3 hónap műlva nem veszik vissza...lehet még magasabb bérrel...nem olyan időket élünk,hogy ne kapnának 2 kézzel egy melós után!
Grafix69
Azok akik életükben soha nem dolgoztak , úgy látják sokan többet szeretnének dolgozni . :))
vacsi
@creativehun: " majd 3 év múlva talán pénzt kap???!!! Feltéve ha akkor még él..és nem ment a cég csdbe! Ez ellen egy védekezés van...3 havonta fel kell mondani...és akkor a cég kénytelen az addig felmerült túlórákat kifizetni az elszámoláskor. Attól nem kell tartani,hogy újabb 3 hónap műlva nem veszik vissza...lehet még magasabb bérrel..."

Nagyon igaz! Sajnos, jó esély van rá, hogy a cég 3 év alatt csődbe jut, a környezetemben több ilyen esetről tudok. Ilyenkor a dolgozó egyetlen fityinget sem lát!
Britanitta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.