Az M0-s autóúton az Anna-hegyi pihenőtől a Hárosi Duna-hídig (Deák Ferenc híd) csak lépésben halad a forgalom. Az M5-ös felé most 60-70 perc késéssel lehet számolni. Nehézkes az előrejutás a 6-os főúton az M0-s budafoki csomópontnál. Mindkét irányban 10-15 percet kell ácsorogni.

Itt a legfrissebb Utinform-jelentés: ez a helyzet az M0-áson

A 3-as főúton, Szikszó belterületén a 202-es km-nél egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A helyszínelést félpályás lezárás mellett kezdték el.

Kecskemét közelében a 445-ös főút 4-es km-énél két személyautó ütközött össze. Az érintett szakaszon félpályás lezárás van érvényben.

Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határátkelőnél a ki- és belépő oldalon jelenleg zavartalan a forgalom.

Röszkénél 3, Tompánál közel 4 óra a várakozási idő a belépő teherforgalom számára. Beregsuránynál a Magyarország felé tartó személyforgalomban kell mintegy 2 órát várakozni.

Péntektől újra közlekedhetnek a gyalogosok és a kerékpárosok a Hárosi Duna-hídon. Miután az adott szakaszon az üzemi járda igen keskeny, így a biztonság érdekében a kerékpárosok csak a járművüket tolva kelhetnek át a hídon.

Az M7-es autópályán a 26-os km-ben lévő Tárnoki pihenő felújítását mindkét oldalon befejezték, már újra használhatják azt az autósok.

(Utinform)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Marivelsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
czibor41
----Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.