Hiába járnak a magyarok sokat orvoshoz, ha egyszer alig van pénz az egészségügyre. Kétszer annyi magyar hal meg 65 éves kora előtt, mint az EU-átlag, a rákos halálozások listáján pedig az egész EU-ban mi állunk a legrosszabbul. (...)

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@tulipan: Elmondom neked az én családomat, nekünk 4 gyermekünk született 71,72,75, 87, a 4 gyermekünknél összesen van 6 unoka, akik 01.02, 04, 09, 15,17, ben születtek ... Míg a mi fiatal korunkban az utcát ahol akkoriban építkeztek a családok ,,pelenkasornak,, hívták, ma elvétve látni terhesnőt is... A lányunk védőnő ő is mondja mindig, hogy egyre kevesebb az újszülött, és még egy 10 újszülöttre már nem jut csak 4 fehér bőrű, ez gondolom később lesz igazán probléma, mert a ,,rejtett erőforrás,, nem fogja magát összetörni a munkában !!!
tulipan
@papa.49: A mostanában születő ,,rejtett erőforrás", MIRE felnő (a mostani várakozások szerint!), azt fogja látnni, hogy igen kevés lesz a meglopni való "dolgozó" ember, mivel pedig a robotoknak nemiegn lesz pénzük, tehát, ha nem akar éhezni, dolgoznia kelll!!!
papa.49
@tulipan: Fogja magát és ,,kivándorol,, ezek nagyon nagy része úgy tudja a ,,munkába bele lehet halni,, és ők sokáig akarnak élni ))))))))))
tulipan
@papa.49: Azt ugyan hiába akarnák, mert bizony elég rövidéletűek! :)
papa.49
@tulipan: Láttam én már 90 éves ,,varnyút,, is, igaz ronda volt mint a bűn !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.