Orbán Viktor vasárnap délelőtt a Facebook-oldalára posztolta ki a Szomorú vasárnap című dalt Marozsán Erika előadásában.

Orbán Viktor szomorú vasárnapot posztolt a Facebookon

A miniszterelnök a kormánysajtó szerint valószínűleg a mai rendkívüli EU-csúcs programját kommentálta a híres film dalával a kormányfő. Ma írják alá ugyanis az unió állam- és kormányfői a Brexit lezárásáról szóló nyilatkozatot.

(24.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az EP. választás után meg a kardjába dől ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Sajnos, nincs nekünk olyan szerencsénk.
RonaGyuri
Őfeneségében egy látnok veszett el,

persze az is lehet, hogy ismerte előre az ECHO-TV műsorát

Mint tudjuk a Szomorú vasárnap című dal egy feldolgozását post-olta. Miközben a kedvenc TV-jében:
egyfelől a derék lovag Ady-t fikázta egy szakértővel: bár „Ami Ady emberségét, az emberekhez való hozzáállását illeti, … a költő rendkívül ellentmondásos figura volt”,
de ettől még „Ady nemcsak magyar, hanem az európai- és a világirodalom szempontjából is jelentős költő volt”,
persze csak azért mert a szakértő szerint „Ady legnagyobb versei nemcsak a magyar költészetben, hanem annak egy speciális változatában az istenes költészetben is nagyon jelentős mérföldkövet jelentenek, hiszen 1908 és 1912 között minden egyes kötetének nyitóciklusa istenes vers volt”! =))
Másrészt Az Őszintén vasárnapi adásában: „Huth Gergely a modern újságírás fenegyereke, a PestiSrácok főszerkesztője, az ECHO TV állandó éles szájú vendége, akit sokat ér dicséret és bírálat egyaránt” volt a vendég. Aki szerint „A Magyar Nemzetnél, amikor anno megkaptam egy cikket átvételre, mondtam hogy rendben van, de most egy kis barbecue szósszal nyakon öntjük. ”. Ami kapcsán meg kell jegyezni, hogy: „Huth öntete – tapasztalatom szerint – nem igazán barbecue szósz, leginkább a németek (egy időben különösen divatos) generál mártására hajaz. Bár leginkább maszlagnak nevezhetnénk!”
Klubtag
szegedma.hu/2015/07/meddig-marad-nagy-britannia-az-europai-unioban

Mielőtt újra a migránsozással próbálná takargatni a valós okokat ez az ál-vátesz, nem árt áttekinteni a folyamatot, ami ide vezetett. Az egybiteseknek persze elég magyarázat...sőt még tetszik is, hogy Orbán speciel a mostani vasárnap szomorodott el...Magyarország összes sanszát eljátszotta arra, hogy az újre-osztásnál bármilyen kedvezményezett helyzetet tudjon kiküzdeni...akárhány fideszes képviselő kerül is be az EU-ba - ezen belül a néppárti frakcióba - a következő választáson. Ez nem mennyiségi kérdés, a minőséget pedig már volt módja az EU-nak is és a világnak is megtapasztalnia...
Eladott Ország
Ne higgye senki, hogy a boltbezárós Szomorú vasárnap az első paródia az öngyilkos hangulatú slágerről. Lihegve cipelem hátamon a zsákot, Ábrahám vitte így valaha Izsákot, panaszkodott például a pilisi kirándulásról Agárdy Gábor:
Egy másik közszájon forgó darabban a felelőtlen szerelem hátulütőin mereng a lírai én:

Szomorú vasárnap jött meg a folyásom
Hétfőre duplára dagadt a tojásom
Kedden már nem bírtam a lábam emelni
Szerdára le kellet a tököm jegelni.
Te büdös kurva, baszd meg az anyádat,
Miattad szomorú nékem a vasárnap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.