Orbán Viktor miniszterelnök Kovács Zoltánt a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárának kérte fel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

Kovács Zoltán államtitkár lesz, Hollik az új kormányszóvivő

A kormányszóvivői feladatokat a jövőben Hollik István látja el – közölte a sajtófőnök.

(MTI)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül a penzumot teljesítenie. Annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Kovács az az irritálóan arrogáns kormánycsicska, akiről semmi mást nem jut eszembe, mint hogy ő az a balfék, akik csütörtökönként jobbról megtámasztja Lázár sikamlós hazugságait idő- és térkontinuumon átívelő, freudi magyarázattal, de most az egyélő Isten felemelte. Milyen liberális nem-demokrácia, te szégyene az emberi faj fejlődésének? Milyen széleskörű támogatás nélküli véleményvezérek? Te pofázol erről, aki egy olyan tróger banda seggéből kilógva hurcolod a szót, amelyik két millió ember szavazatából kétharmados többséget, 3 millió ember szavazatából pedig 98%-os megkerülhetetlenséget hazudott és érdemi viták, a törvények leszarása mellett házal, kampányol, turnézik a magyar társadalom többségére magasról szarva. Te mered a szádra és a billentyűzetedre venni az elnyomást? Tudsz még mélyebbre is süllyedni pártutasításra, te szerencsétlen szófosó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
A takarékos kormány már nem is tudhatni, hányadik államtitkára. Ezek szaporodnak, mint a pockok.
RonaGyuri
nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárának ???
mondjuk államtitkárnak ő sem sokkal hülyébb a többinél, na de hogy a nemzetközi kommunikációért felelne???
Desischado
És most kaptak újabb 30 % emelést. Ennyiért megéri hazudni, ugye? Sz@r senkiházi herék vagytok! Mi meg hülyék, hogy tűrünk!
Lepényleső
Nekünk mindegy ki hazudik,lényeg hogy ők magukat jól érzik,-amíg a nép lassan elvérzik?
szaboria1
Orbánnak az a jó aki hülyét csinál magából azt magasabb pozícióba kell emelni. Lásd Mrs 20%-os Kosát.
Eladott Ország
A kormány az ország vezetése helyett csak kommunikál és természetesen folytatja a közpénzek síbolását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.