Alakul a Maros-parti közlekedés! A mai délelőtt a helyszínen vizsgáltuk meg a közlekedést a Maros-parton. Meggyőződtünk arról, hogy az egyirányúsítással jobb lett a közlekedés, ám még mindig messze van a tökéletestől. A megoldást közösen keressük az üdülők megbízottjával, a rendőrség szakembereivel, illetve a hivatal képviselőivel. Célunk, egy mindenki igényét kielégítő és biztonságos közlekedés megvalósítása.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szétbarmolták az egész várost, hisz alapjában véve Buzástól egy rendezett települést vettek át! Most olyan mint egy csatatér, virágok helyett zúzott kő a főtéren, a gyönyörű bokrok kiirtva és még sorolhatnám. Most a város üdülőnegyedét célozták meg! Mind egy hogyan, csak lopni lehessen, hisz a "felújításokért" annyit számláznak, amennyit nem szégyellnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.