Fontos személyi változásokról döntött Orbán Viktor miniszterelnök. Orbán Viktor Kovács Zoltánt a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárának kérte fel – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-t.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A bulemiasok kedvence valoszinuleg kap valami jo zsiros allast, mert hulyen nyilatkozott gruevszki ugyben... De ugy latszik, az irokezek es a fideszesek ugyanazt gondoljak a hulyekrol: nem bantjak oket...
A hollik pont az az ember, akire azt mondjak egy tarsasagban, "Na, ezzel is csak tobben vagyunk"...
Haszna, esze semmi,...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A bulemiasok kedvence valoszinuleg kap valami jo zsiros allast, mert hulyen nyilatkozott gruevszki ugyben... De ugy latszik, az irokezek es a fideszesek ugyanazt gondoljak a hulyekrol: nem bantjak oket...
A hollik pont az az ember, akire azt mondjak egy tarsasagban, "Na, ezzel is csak tobben vagyunk"...
Haszna, esze semmi,...:o((
Eladott Ország
Az alattvalóság szánalmas szobra.Úgy látom, kurva nagy bazdmeg lehet az állampárt háza táján, ha már megint a senki által meg nem választott Hollik Istvánt tolták ki a rivaldafénybe migránsozni. Amilyen lábszagú kiszámíthatósággal működik a nagyobbik kormánypárt, meg a kisebbik is, azt tanítani sem lehetne. Jó, oké, migránsozzon, szavalja el a kötelezőt, ennyi a kapacitása. Viszont! Aki az alábbi kínosan keserves szűk 22 percet nem látta, kérem, könyörögve kérem, pótolja be! Számomra ez itt egy utolérhetetlen sajtó-, politika-, kor- és kórtörténeti pillanat: www.facebook.com/atv.hu/videos/2221104564825900/
Hollik Istvánról, a Fidesz-KDNP 2 az 1-ben állagú ürülékét önként-dalolva, akár vasárnap is szívesen lapátoló kereszténydemokrata képviselőről van szó, akiről valószínűleg a büdös életben nem hallottunk volna, ha Papcsák Ferenc nertársat nem ejtőernyőzik be a Matolcsy György urizálását felügyelő bizottság elnöki székébe és ezáltal nem válik összeférhetetlenné saját magával. De mivel a luxusvécék iránti rajongásáról és számos más ügyletéről elhíresült egykori zuglói polgármester tavaly kénytelen volt lemondani parlamenti mandátumáról, megüresedett az ő helye. És sajnos nem találtak széles e hazában megfelelőbb embert e hiánnyal teljes légüres tér kitöltésére, mint Hollik Istvánt. Onnen lehet felismerni, hogy ha Németh Szilárd vagy Kósa Lala éppen nem ér rá hülyét csinálni magából, akkor őt kapják elő viharban, hóban, sárban, sátoros és sátortalan ünnepnapokon, de leginkább a vasárnapi zárvatartás idején.
papa.49
Pont a megfelelő hitványra bízta, ez is szemrebbenés nélkül oltári nagyokat hazudni !!!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 13:49
Jó jellemzés!
Minél hülyébb, annál biztosabb, hogy szó szerint követi az utasítást, sőt még tovább is tolja!
Eladott Ország
Egy diplomamunka = két doktori? Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár lebukott. Emberünk, aki hatalmas elánnal támadta a CEU-t, valamint Soros Györgyöt, ismét tanúbizonyságot tett kétszínűségéről. Nem elég, hogy 2002 júniusában PhD fokozatot szerzett a Soros György által alapított CEU-n, de az ott beadott disszertációja kísértetiesen hasonlít az egy évvel korábban, a Debreceni Egyetemen leadott disszertációjához, derül ki az Alfahír által kikért anyagokból. Tartalma több mint hasonló, felvetve ezzel a kérdést, Kovács Zoltán valóban jogos birtokosa-e két doktori fokozatnak?
A 90-es években Soros ösztöndíjasként képezte magát az oxfordi Queens College-ban, hogy évtizedekkel később ő is beálljon azok sorába, akik habzó szájjal támadják a magyar származású milliárdost. Doktori disszertációja nem tartalmaz új kutatási eredményt, mely egyik alapfeltétele a sikeres vizsgatételnek. Miközben Kovács Zoltán hétről hétre uszított a CEU ellen, ő maga – kihasználva a Fidesz által ördöginek titulált versenyelőnyt – egy amerikai PhD fokozattal lett gazdagabb. Egy olyan fokozattal, melyet ő maga nem mert elismerni újságírói kérdésre. Mi bizonyítja jobban a kormány hazug, kétszínű politikáját, mint a fenti eset? Persze magyarázat minden bizonnyal jön majd a kormány oldaláról, azonban ez a tényen nem változtat. Mocskok ezek, egytől-egyig.
karma1
@Eladott Ország: Hat Dragam, nem volt hiabavalo ido, amit ennek a videonak a megnezesevel toltottem!
Ha most megtette ezt a valtast ez a beszari kevlaros, akkor boritekolhato a fidesz bukasa!
Ennyire gyenge, sarokbaszorithato pali keves szaladgal meg a fideszben is!
A Krug Emiliat nagyon csipem - szerintem melto tarsa a tudasban Kalman Olganak - es a jo oldalon is all (mint az Olga).
Ez a hulye hollik a sajat csapdajaba setal bele, es meg csak eszre sem veszi!
Ugyanigy nem fogja eszrevenni, hogyha elszolja majd magat egy nyilvanos szereplesen - abba pedig bele fog dolni a fidesz... Nade ki sajnalja?
orban egyre rosszabb donteseket hoz - most is tapsikal annak a tetu farage-nak a Brexitjehez, es lemigransozza a kint elo magyarokat is (oket is felelosse teve az angol "migrans" valsag letrejotteben), holott a migrans-kerdest kokemenyen szet kell valasztani a haborus menekult kerdesre, es a gazdasagi bevandorlasra, mivel a magyarok MINDEGYIKE hivatalos utiokmannyal, vegzettseget igazolo papirokkal mentek Angliaba, es nem papirok nelkul, egy lelekveszton a tengeren at.
karma1
@Eladott Ország: Vajon hollikrol mi fog kiderulni? kovacsot mar akkor ki kellett volna vonni a koztudatbol, mikor kiderult, hogy Soros osztondijjal jutott el oda, ahova,...
Igaz, nincs ezeknek bor a kepen - szerintem, ha jobban megpiszkalnank, akkor az is kiderulne, hogy orban is csak azert nem hasznalja a doktori cimet, mert esetleg masodik snittpaja bacsi lenne belole is... Tenyleg, ezugyben soha nem kapirgaltak meg a multjat.
kisrigó
Véleményem szerint ez a csere" csk annyit jelent, hogy már megint több pénzt kap valaki, de a duma a kedves vezetőé, csak a szócső változott. Ezek megbízható emberek, életüket és becsületüket a fényestekintetű lábai elé helyezve csóválják a farkukat jó kutya módjára!
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 23:28; Hollik seggszőrfejűről csak annyit tudni, hogy: „Az a repülő elindult volna a miniszterelnök nélkül is? Persze, hogy elindult volna.” Ezt az aranybecsűt én is alkalmazom ma reggel a buszon! Nem veszek jegyet, mert a busz anélkül is elindult volna. Hollik majd elmagyarázza a sofőrnek és az ellenőrnek. Ilyen nyilatkozathoz kellett neki a tanári képesítés.
karma1
@Eladott Ország: Es mesterien elsiklott folyton afolott a kerdes folott, hogy garancsi nem juthatott volna ilyen iszonyatosan gazdag penzugyi helyzetbe, ha orban - mint "jobarat" - versenytargyalasok nelkul nem tomi ki ot unios penzekkel. 3-szor probaltak megtudni a kiskocsogtol, hogy meszaros hogy juthatott ekkora vagyonhoz, ha vegulis csak a vizvezetekszereleshez ert? Erre sem jott valasz, meg ugy altalaban semmire sem. De elvezetes volt latni, hogy egy ujabb hulyet tolnak eloterbe, mint fidesz kommunikatort...:o)))
Azzal egyutt egyre nagyobb a fejetlenseg: ha meg a pinter is orban ellen szovegel hatarozottan gruevszki ugyben - tehat mar a fideszen belul sincs meg a szoros osszezaras - de ez persze nem is baj,...:o))))
Eladott Ország
@karma1: Reméljük hamarosan összedől a kártyavár, ha valamelyik stróman nem kapja meg a jussát, vagy kiesik a pikszisből. A hűbéri rendszerben is kialakult az az állapot, hogy a vazallusom vazallusa az nem az én vazallusom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.