A keszthelyi strandnál támadt rá egy háromfős, felnőtt társaság egy 16 éves, ittas lányra, ketten meg is erőszakolták a szerencsétlen fiatalt. A szörnyű eset még 2016 áprilisában történt.

A fiatal lány barátja társaságában volt este a strandon, amikor három férfi odament hozzájuk.

A fiatal fiút ketten ütlegelni kezdték, egy 21 és 27 éves támadó, majd elzavarták őt.

Ezek után két férfi megerőszakolta a lányt.

A fiú, akit elzavartak, hamorsan rendőri segítséggel tért vissza a borzalmas bűntett helyszínére, és még ott találták a lányt és a férfiakat is, a rendőrök vetettek véget az erőszaknak.

A három támadónak jövő hét kedden kell felelnie szörnyű tetteiért a Zalaegerszegi Törvényszéken, valószínűleg ítélet is fog születni, a 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

Forrás: Bors

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay cco

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na ugye, hogy nem kell ide semmilyen migráncs.
Megoldjuk mi ezt becsületes, mélymagyar szereteten nevelődött igazi magyar gyerekekkel. Az orbáni igazságszolgáltatás még nagyobb dicsőségénél már csak az intézkedésük sebessége gyorsabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durrbincs: Hülyegyerek narancso sseggnyaló félfaronyi Sügré! Engek nem zavarsz! AKKORÁKAT, HAHOTÁZOK RAJAD,Te buta vérbunkó BOHÓC!!!
Te vagy ugye, az a HIRDETŐS StTRICI? A csak húgy..: +kula..: abnormal,pisi-kaka sexes?
NAGYN JÓ LÁTNI milyen egy málé is vagy, rettenet, hogy csipázod eme súlyos aberráciot, üveges asztalodon? azt hova ferdülnÉL má ,azzal a repedt kis agyaddall ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a maga elé tápolt narancsos menüt ollózgassa ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól falná da könyveket ? de -néha -néha tán egy egy szótár...? megprobálhatnál?ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás?
@durbincs: oszt te meg reáizzadál a csak 102 éves jó mekeg Shikarira? nyálilag ,futószemölcsileg ?...
Most máR végleg egy degenera gumbo LETTÉL? No. akkor innen mihamareabb
hord el magad.Te vagy mégis, a ballonkabátos játszoterek réme? megint csak újra kezdte ? a rányitott -édesanya automata esernyőket kioperálták a farpofájádból ? csak fülibe cseng, abnormális ? hogy a szülök a farpofájádba dugott esernyőt nyitják :( nyomd már meg a gombot !!!) de csaks NEKED, visszaeső pedo P ONDRó
lehet az is, hogy TE igen csak érték-csökkent vagy,agyilag ? ákkcentusos Ploesti bányakecos,s ipari hulladék az 50IQ -ja látni mire elég ? azokból a,fény nélküli, sötét penészes veremkecokból, Nobelt ,Edizon még soha nem mászott ki ? Tán csak nem Te majd ? a növésben visszamaradtál ? a fejed meg ugy, ,os is tele van a bányalóvizeletpálesszel?
Osztán, mond csak, Te nyűves herélt @Durebincs: : hallótt már HIGENIÁRÚL? mert orbitál büdös,s rettenet kulás a szája, azt ápolja ám?.. s rendszeresen mosson fogat+öblögessen bánya-ápolt ? Hisz a kosz ott se sértődős ám ?...
Nyüves Herélt ? megszollintott mán téged az 1-gyik volt lepusztult (müvésznevén) ?...
rúzsos-rúzsos nőimitátor ? A többi ipacsnevei,nem ,teljesség igényével: Shikati, csizás Kond?

Javaslom egyszerűbb , ha csak az eceterát irod ki! :)
Borsodi
Hová fajul ez az Ország? De mit is várhatunk tőle ha ilyen emberek vannak hatalmon.
desiro
@Horizont: Megteszik mindennap, a shikarival.
egyszer a durbincs, másszor a shikari.
Nagyon szeretik, még a 69-est is.
desiro
@Borsodi: sintér megígérte 2 hét alatt rendet rakok.
A lúgos is praktizál és szabadon gyerekorvosként.
A fitymaszopósok arra nem reagálnak.
desiro
@durbincs: TE VAD BAROM egy 16 éves kislányt megerőszakoltak arról mesélj. TE PLOESTI KECSKE B@SZÓ. De az is lehet hogy ti voltatok a shikari haveroddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.