Interjút adott Botka László MSZP-s szegedi polgármester, ebben beszélt arról, hogy mekkora karaktergyilkolás is megy ellene.

Interjút adott a HVG-nek (ami most már a hvg.hu-n is elérhető) Botka László szocialista szegedei polgármester, aki arra a kérdésre, hogy nincs-e elege az őt ért támadásokból, a következőt felelte:

A támadások pedig engem megkeményítenek: nem hagyom gazemberekre ezt a várost.

Botka beszélt a parkolóbérlet-ügyről is (a Fidesz feljelentése nyomán több embert – a városi főjegyzőt, az egyik alpolgármestert és a kabinetfőnököt -  is első fokon elítélt a gyulai bíróság). Szegeden 1996 óta van fizetős parkolórendszer, a gyulai bíróság szerint pedig 41 millió forintos kárt csináltak azzal, hogy jogosulatlan embereknek is adtak ingyen bérleteket. 

Botka nem hagyja "gazemberekre" Szegedet

Botka László Szegeden bejelenti, hogy lemond az MSZP miniszterelnök-jelöltségéről 2017. október 2-án.

Fotó, címoldali kép: MTI Fotó

Botka szerint 

öt év alatt 300 parkolóbérletet adtunk ki, ez évente hatvan. Abban az időszakban önkormányzati képviselőből 43 volt, országgyűlési képviselőből meg öt, tehát nem nyakra-főre osztogattuk, ráadásul teljesen jogszerűen, mert akkori vagyonrendeletünk alapján 50 millió forintig az önkormányzati parkolási társaság saját hatáskörben dönthetett.

Emiatt csinálják most a politikai cirkuszt, éppen azok, akik a parkolóbérleteket kapták. Ha igaz a 41 milliós kár, akkor lesz szíves mindenki a rá jutó részt visszafizetni, vagy feljelenteni magát orgazdaságért.

A polgármester felmlegette a Szeviép-ügyet, mint a másik büntetőügy, amit próbál a Fidesz-média ráhúzni. Ennek kapcsán kitért arra is, hogy csak tavaly 13 sajtópert nyert meg, de ezek ellenére is folyik ellene a lejáratókampány. 

Van egy korlátlan eszközrendszerük, elfoglalt média, több száz fizetett zsoldos és kevés célpont. De van más is. Néhány hónapja bejött hozzám egy fideszes képviselő azzal, hogy neki már most felfordul a gyomra, semmilyen módon nem tud azonosulni azzal, ami jön, és készüljek föl a legocsmányabb dolgokra. Visszakérdeztem: Ennyire kell Orbánnak Szeged? Mondta, hogy igen, és „ennyire kell a te fejed is. Orbán már csak így működik: vagy megalkuszol, vagy a legszemetebb karaktergyilkosságnak nézel elébe. Vezetem a harmadik legnagyobb magyar várost, ahol áprilisban sikerült győznünk, és feltehetően nem felejtik el, hogy én voltam az az ellenzéki politikus, aki teljesen új politikát hirdetett tavaly

- mondta el a lapnak. 

Botka az interjúban kifejtette, a Modern Városok Program is eléggé szemfényvesztő: Szegeden 20 projektről állapodtak meg Orbán Viktorral, ehhez képest jelenleg egyet építenek, 2 másik előkészítési fázisban van – a többiben pedig semmilyen előrelépés nem történt.

Beszélt a Lázár Jánoshoz fűződő kapcsolatáról is: mint elmondta, korábban több projekt kapcsán jó volt köztük az együttműködés, ám mivel Lázár 2018-ban elvesztette Hódmezővásárhelyt Márki-Zay Péter megválasztásával, aztán kikerült a kormányból is, most őt támadja igen keményen, hogy befolyást szerezhessen.

Botka kitért arra is, hogy ma milyen utakat követhetnek az ellenzékiek: vagy beállnak a sorba a zsarolások hatására, és ők lesznek "őfelsége ellenzéke", ha pedig ezt nem teszik meg, akkor beindul ellenük a karaktergyilkolás.

Természetesen léteznek országos hálózatok, van Kubatov-lista, Szegedre egy egész telefonos stábot telepítettek le Budapestről a választás napján. Ugyanakkor az is változás, ami a kistelepüléseken történt – a teljes nyilvánosság előtt. Közölték a többnyire független polgármesterekkel, hogy ha alacsony a részvétel, és nem hatalmas a Fidesz-győzelem, semmiféle fejlesztési pénzt nem kapnak. Így tehát a polgármesterek – ahogy más megyékben is – sorban tettek hűségesküt. Egy közeli falu mai napig fizetős MSZP-tag polgármestere például a választást megelőzően kiállt a Fidesz jelöltje mellett kampányolni.

Botka emellett az ellenzéket is elővette, mert szerinte egymást nyírták a pártok, ennek köszönhető az újabb Fidesz-győzelem. Ő többek közt ezért is lépett vissza a miniszterelnök-jelöltségtől.

Az én visszalépésemnek nem ezek a támadások voltak az okai, hanem hogy 9 hónapig próbáltam az ellenzéki szereplőket meggyőzni arról, hogy új politika kell: letettem az asztalra az új szövetségi politikát, és ehhez nem találtam partnereket, ezért léptem vissza tavaly október 2-án a jelöltségtől. Azonban amikor pár hónapra rá Márki-Zay Pétert Hódmezővásárhelyen megválasztották, akkor ő is, én is kiálltunk, hogy itt a modell, tessék követni. Utána mi történt? A sikert nem kihasználta az ellenzék, hanem pont az ellenkezője történt, még az utolsó napokban, hetekben is összefogósdi bohóckodást csinált.

A szegedi polgármester a DK-t és Gyurcsányt is megtalálta, szerinte ugyanis Gyurcsánynak

egyetlen célja volt a választáson, hogy legyőzze az MSZP-t, ami nem jött be. De változatlanul az mozgatja, Orbán valódi kihívója legyen, a legerősebb ellenzéki szereplő.

Ezt azonban Botka nem tartja reálisnak.

Arra a kérdésre, hogy Botka hisze- még az MSZP-ben – visszlépése óta nem visel párttisztséget – és nem fog-e az önkormányzati választás után kilépni, a következőt válaszolta:

Nagyon szívesen még egyszer elmondom: cáfolhatatlan tény, hogy ha ebben a ciklusban ugyanaz történik ugyanazokkal a szereplőkkel, mint az előző kettőben, akkor a vége is ugyanaz lesz.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szurkolok Botkának és Márki-Zay-nak. Ketten megteremthetnék az alföldi demokráciát aztán autonómiát követelhetnének, mint Erdély. Így aki földesúri viszonyok közt szeretne élni és kiszolgálni urait az költözzön Felcsút környékére. Aki szabadon szeretne élni az meg költözzön Csongrád megyébe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jennijina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
silber13
@Shikari: Ezt te nem gondolod, ezt MONDATJÁK veled, te meg minimál zozsóért el is mondod!
human
Szurkolok Botkának és Márki-Zay-nak. Ketten megteremthetnék az alföldi demokráciát aztán autonómiát követelhetnének, mint Erdély. Így aki földesúri viszonyok közt szeretne élni és kiszolgálni urait az költözzön Felcsút környékére. Aki szabadon szeretne élni az meg költözzön Csongrád megyébe.
human
@durbincs: Hidd el, nem jó ha ilyen össze-vissza szövegeket írsz. Nem tesz jót. Mutasd meg a szüleidnek vagy rokonodnak és kérd a véleményét, hogy szerinte ez rendben van-e. Ha pedig a segítségét felajánlja, fogadd el. Javulást.
human
@durbincs: Ja, és elfelejtetted lájkolni a 21:53-as válaszodat.
tulipan
@durrbincs: Hülyegyerek narancsseggbyaló félfaronyi Sügré! Enek nem zavarsz! AKKORÁKAT, HAHOTÁZOK RAJAD,Te buta várbunkó BOHÓC!!!
Te vagy ugye, az a HIRDETŐS StTRICI? A csak húgy..: +kula..: abnormal,pisi-kaka sexes?
jÓ LÁTNI milyen egy málé is vagy, rettenet, hogy csipázod eme súlyos aberráciot, üveges asztalodon? azt hova ferdülnÉL má ,azzal a repedt kis agyaddall ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a maga elé tápolt narancsos menüt ollózgassa ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól falná da könyveket ? de -néha -néha tán egy egy szótár...? megprobálhatnál?ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás?
@durbincs: oszt te meg reáizzadál a csak 102 éves jó mekeg Shikarira? nyálilag ,futószemölcsileg ?...
Most máR végleg ldegenera gumbo LETTÉL? No. akkor innen mihamareabb
hord el magad.Te vagy, maga ballonkabátos játszoterek réme? megint csak újra kezdte ? a rányitott -édesanya automata esernyőket kioperálták a farpofájádból ? csak fülibe cseng, abnormális ? hogy a szülök a farpofájádba dugott esernyőt nyitják :( nyomd már meg a gombot !!!) de csakos NEKED, visszaeső pedo PONDRÓ
tulipan
@human: Igazán gratulálok!
Úgy tűnik sikeresen felhúztad ezt a degenerált pondró Durbincsot, mert vele,d a fentiekben, kiemelten FOGLALKOZIK! :)
silber13
@durbincs: Maga festi ki a pofáját vén buzeráns! Azt hiszi, ezzel majd sikerül fiatal fiúkákat fognia, maga elmebeteg, pedofil totál bunkó!
tulipan
Nagyon-nagyon helyes! Ne is engedje át, ezeknek a narancsos haramiáknak Szegedet!!!
silber13
@Shikari: Ne fáraszd magad te kis bigott fidesznyikes söpredék!:-))) Érelmes gonolaodnincs, csak amit a fejedbe vernek a narancsos idomárok! Túzkarikán át tudsz már ugrani?:-)) Igyekezz,mert nem lesz zsozsó!:-)))
silber13
@durbincs: "Tuli.: hallótt már HIGENIÁRÚL?" Bravó!!!:-)))))) Rika jókat röhögtem a suttyó bunkságán! "Higenia..!:-))))))Beszarás!!!:-)))))) aműgy a" hallótt "szó írásais megér egy misét!:-)))))
silber13
@Shikari: Mak-mak-mak!! Van mégvaklami kis náci???:))
silber13
@Shikari: Nki vanunkóka? Plagizálunk más szövegét lopkodjuk? Igazifidestőze olvaj tempó!
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s ! a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Mi a francot csipogsz itt?
Húzzál vissza a bányakecódba elenabánylaló hátsó fertályára lócitromot szopogatni !
Melyik szót nem érted hígagyú román?
magyarbakancs
@durbincs: Szartam pajtás jöhetsz segg nyalónak a szájbaba baszott jó @urva anyádnak írogassál
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s ! a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Mi a francot csipogsz itt? Ki a jó francot érdedkelnek a hülye listáid? Miért nem a Ploesti bányalóhirlapnak firklsz össze?:
Húzzál vissza a bányakecódba elenabánylaló hátsó fertályára lócitromot szopogatni !
Melyik szót nem érted hígagyú román?
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te, húgyagyú, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytok?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román? Bizony, látva Téged...?
tulipan
@durbincs: Há' Isennek Téged, látni SE KEL, Te narancsos seggnyaló, szaros nyelvű, félfaroknyi Sügér!! :)
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Hmmm,látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen román zombi
tulipan
@tulipan: : Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődsz itt? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen román takony zombi, barom Ploesti tahó kukalakó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.