Kéményseprőnek adják ki magukat csalók Jász-Nagykun-Szolnok megyében és pénzt kérnek az ellenőrzésért – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-vel.

Kamu kéményseprők járják Jász-Nagykun-Szolnok megyét

Fotó: Pixabay

A hatóság szóvivője, Németh Ádám tájékoztatása szerint az "álkéményseprőknek" nincs megfelelő szaktudásuk egy égéstermék-elvezető ellenőrzéséhez, megtéveszthetik az embereket és tevékenységükkel hamis biztonságérzetet kelthetnek.

Az egész megyében a katasztrófavédelem kéményseprői végzik a lakossági kémények ellenőrzését és tisztítását. A kéményseprés a magánszemélyek számára ingyenes, csak a gazdálkodó szervezeteknek kell fizetniük. A katasztrófavédelem kéményseprői minden esetben fényképes igazolványt mutatnak és kéményseprő feliratú egyenruhát viselnek.

A katasztrófavédelem azt kérte, ha bárki megtud valamit a csalókról, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hozzánk jöhet a ,,fogadó bizottság,, a 62 kg. kaukázusi kan kutya lesz )))))))))))))))
Jennijina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
nezelodo
Hülyék, miért nem a "kutat tervezik" meg a lakosságnak, a Nemzet Horgásza, és a Nemzetvezető "megbízásából, potom 75 ezerért, ami csak fele annak amennyit ők kérnek majd adócsökkentés címén. Kis felárért még a Nemzet Veje ledlámpájával is megvilágíthatnák a dédpapa által ásott, és frissen regisztrált és megtervezett kutat, hogy a fényes jövőt is lássa a tulaj, ha belenéz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.