Az Állami Számvevőszék hangsúlyozza, független szervezet, amely nem végez ellenőrzéseket politikai pártok követelései alapján. A DK fordult hozzá kérelmével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az ÁSZ azt vizsgálja, amire a kormányfő utasítja! A diplomaták biztos csak arra jártak, és felvettek egy stoppost!
CsipkeRózsa
Az ÁSZ csak azt vizsgálja, hogy mennyit kérhet a festékkel leöntött épületéért.
adrenalink
Biztos költségtérítéses szöktetésben vett részt a politiKUSS... :-)
Nessy
Az ÁSZ azt vizsgálja, amire a kormányfő utasítja! A diplomaták biztos csak arra jártak, és felvettek egy stoppost!
papa.49
A domonkos szarzsák által vezetett ász. hogyan vizsgálhatná ezt az ügyet, hiszen a csutigörény személyes parancsára cselekedtek a ,,diplomaták,, !!!.
Eladott Ország
Nem is hiszem, hogy szükséges tovább részletezni, egy olyan jellembajnoktól, - Domokos László ÁSZ elnök - aki már fideszes mezei parlamenti képviselőként is trükközött a közpénzzel (három parlamenti ciklus alatt összesen 15 millió forintot vett fel adómentesen lakhatása támogatására, miközben arra nem feltétlenül lett volna jogosult), nem elvárható, hogy magasabb polcra kerülve bizonyítsa: a fekália igenis képes baracklekvárrá változni. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy miután az ellenzéket már sikerült megsemmisíteni, lassan az Állami Számvevőszékre sincs semmi szükség, hiszen Orbán Viktor regnálása óta még a gyanú árnyéka sem vetül a kormányzati tisztességre. Nem, valójában azt akartam mondani, hogy ez itt egy újabb tökéletes bizonyítéka annak, miért oly szükséges és elodázhatatlan lépés csatlakozni az Európai Ügyészséghez. Mert ezekkel a pórázon rángatott Domokosokkal, Poltokkal, Matolcsykkal és egyéb független szarháziakkal a kormány ellenőrzése, számonkérése a még meglévő oknyomozó civil erőfeszítésekkel együtt is reménytelen vállalás. És ha minden úgy megy tovább, mint az elmúlt években, amikor a kormány megbízhatóan kezelte a közpénzeket (bele sem merek gondolni, hol tartanánk, ha esetleg nem megbízhatóan kezeli, hanem ellopja), a felégetett magyar ugaron már nem lesz mit és nem lesz kin számonkérni.
Eladott Ország
De ez… annyira szánalmas. Hogy kilencedik évnyi pusztítás, korrupció és súlyos korrupció után még mindig a kormányzást mentegetik, amelyiknek annyira fussa a tisztességéből és a hozzáértéséből, hogy széttárja az enyves végtagjait: sajnos mi nem tehetünk semmit, ameddig ilyen sok a gazember szerte a hazában. Köpedelem, Domokos úr. Szóval értjük, hogy a 3M+1H elmélet szerint (mindig mindenki más a hibás) most is vakítani kell a parasztot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.