Elfogtak egy szatírt Pécsen, aki a gyanú szerint az utcán megszólított nők előtt elégítette ki magát – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség oldalán hétfőn.

A 37 éves zalaegerszegi férfit vasárnap éjjel fogták el az Alkotmány utcában. A gyanú szerint a férfi Pécs egyetemvárosi részén – június 10. és november 22. között – nőket szólított meg, majd előttük önkielégítést végzett – derült ki a közleményből.

Hozzátették: a rendőrségi vizsgálat "24 rendbeli jogsértés gyanúját" tárta fel. A férfit őrizetbe vették, és szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@durrbincs: Hülyegyerek narancsseggbyaló félfaronyi Sügré! Enek nem zavarsz! AKKORÁKAT, HAHOTÁZOK RAJAD,Te buta várbunkó BOHÓC!!!
Te vagy ugye, az a HIRDETŐS StTRICI? A csak húgy..: +kula..: abnormal,pisi-kaka sexes?
jÓ LÁTNI milyen egy málé is vagy, rettenet, hogy csipázod eme súlyos aberráciot, üveges asztalodon? azt hova ferdülnÉL má ,azzal a repedt kis agyaddall ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a maga elé tápolt narancsos menüt ollózgassa ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól falná da könyveket ? de -néha -néha tán egy egy szótár...? megprobálhatnál?ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás?
@durbincs: oszt te meg reáizzadál a csak 102 éves jó mekeg Shikarira? nyálilag ,futószemölcsileg ?...
Most máR végleg ldegenera gumbo LETTÉL? No. akkor innen mihamareabb
hord el magad.Te vagy, maga ballonkabátos játszoterek réme? megint csak újra kezdte ? a rányitott -édesanya automata esernyőket kioperálták a farpofájádból ? csak fülibe cseng, abnormális ? hogy a szülök a farpofájádba dugott esernyőt nyitják :( nyomd már meg a gombot !!!) de csakos NEKED, visszaeső pedo PONDRÓ
Brandywinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.