Már emberölés miatt is nyomoz a rendőrség a nyíregyházi szurkáló ügyében. A férfi autójának csomagtartójában találtak egy holttestet.

K. Antal még november 22-én sebesített meg életveszélyesen egy nőt Nyíregyházán. A rendőrök a nyomozás során egy, a gyanúsítotthoz köthető autót is átvizsgáltak, amelynek a csomagtartójában egy nő holttestét találták meg.

Egy 21 éves nő holttestét találták meg a nyíregyházi szurkáló autójában

A 21 éves áldozatot meggyilkolták. A rendőrök az előzetes letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A férfi múlt héten késelte meg életveszélyesen egy nyíregyházi üzlet alkalmazottját. Egy arra járó személy zavarta meg, így elmenekült a helyszínről. A rendőrök pénteken a mátészalkai otthonában elfogták a férfit, aki később beismerő vallomást tett.

(Police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nem a migráncsoktól kell félteni a magyar nőket, hanem orbántól és a pozíciójából kimozdíthatatlan (mert sokat tudhat a maffia-vezérről), két hét alatt rendet (nem) rakótól!
papa.49
Ez se migráns volt, még fegyvert is találtak a kocsijában, meg egy holttestet, vajon meddig ,,malmoznak,, vele mire elítélik ???
ferenczalai33
--=_--Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Borsodi
Orbán megvédhette volna a megkéselt nőt.Mért nem szól neki valaki,hogy a magyar cigány bűnözők ellen kell védeni a hazánkat,nem Soros és a migránsok jelentik a veszélyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.