A sürgősségi centrum és a Podmaniczky utcai telephely után a Honvédkórház koraszülött centrumának működése is ellehetetlenült az orvoshiány miatt: a hvg.hu információi szerint december 15-én be is zárják az amúgy országos elismertségű osztályt, mert nincsenek meg a működtetéséhez szükséges személyi feltételek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kereső: Kormányunk mindent megtesz a családokért! De egyedülálló nő ne akarjon gyermeket vállalni! Egyébként tessék "nemzeti konzultálni" a magzattal hogy időre, normál súllyal, egészségesen szülessen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bolondkasler elő a Bibliát, oszt. imátkozzál SÁSKA !!!
kereső
@papa.49: én inkább Novák Katalint kérdezném.Mit tudna mondani fülig érő szájjal erre?
papa.49
@kereső: Azt, hogy ,,tökéletesen jó minden, igaz vannak még elhanyagolható hibák ,de menet, közben megoldjuk őket, finomhangoljuk az ellátást,, idézet vége az 1985. mszmp. kongresszus beszámolójából !!! ))))))))))))))))))))))))))
ferenczalai33
=------Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Manhattan
Szerintem készítik elő a magánosításra. Előbb szokás szerint leamortizálják, aztán a mi pénzünkön kistafírozzák, és valamelyik csókos-csapatnak (pl: a MMA-nak a Balettintézetet... Feketééknek) tulajdonba adják majd magánkórház, vagy szálloda lesz belőle Ráhel asszonynak.(
Nessy
@kereső: Kormányunk mindent megtesz a családokért! De egyedülálló nő ne akarjon gyermeket vállalni! Egyébként tessék "nemzeti konzultálni" a magzattal hogy időre, normál súllyal, egészségesen szülessen!
Aki Én
@kereső: Az igaz magyar anya nem szül korán. Az tudja mikor kell szülni. Ha nem akkor szül, nem igaz magyar anya. Akkor meg nem kell neki osztály.
Családbarát kormány, bla, bla, bla...
kereső
@papa.49: @Nessy: @Aki Én: Nahát,nahát! Nagyon megtanultátok a "fidesz" újmagyart.Lehetnétek akár "szóvivők",vagy akár államtitkárok IS!
Nessy
@kereső: A szóvivőséghez még nem vagyok elég demens! Néha még használom a józan eszemet, ami az államtitkárainkról nem mindig mondható el!
Államtitkár sem lehetek, mert hiába műtötték a szememet, a politikai tisztánlátásommal komoly problémák vannak! :-)))
kereső
@Nessy: no meg gondolom a gerinced és erkölcsi érzéked is nagyon tiltakozna!Vagyunk igy jó néhányan.Nem lesz belőlünk gerinctelen semmirekellő !
papa.49
@kereső: Isten őrizz, én ezzel a bandával még egy levegőt se kívánok szívni, nem hogy beállni hozzájuk szócsőnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.