Múlt héten még kormányszóvivő volt Kovács Zoltán, most államtitkári minőségében kommentált egy hírt a Facebookon.

Máris akcióban a nemzetközi kommunikációs államtitkár: az Egyesült Államoknak szúrt oda

Fotó: Facebook

Ahogy mi is megírtuk az Egyesült Államok csalódottságának adott hangot, amiért a magyar kormány az oroszoknak adott ki két fegyverkereskedőt. 

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációs államtitkár Facebook oldalán ismertette a kormány álláspontját az ügyben.

Szerinte mivel a magyar hatóságok fogták el a bűnözőket, ezért ők is dönthetnek a további sorsukról. Az érintettek kiadatásáról az igazságügyi miniszter a bírósági döntések alapján, a vonatkozó jogszabályoknak és a nemzetközi szerződéseknek megfelelően hozta meg a döntést – ismerteti.

Magyarország törvényei mindenkire vonatkoznak, legyen orosz vagy amerikai, és mi érvényt is szerzünk a törvényeinknek.

A bejegyzés végén megjegyzést is tesz az amerikaiaknak az államtitkár: azt emeli ki, hogy 

az elmúlt 5 évben Magyarország 9 alkalommal fordult kiadatási kérelemmel az Amerikai Egyesült Államokhoz, amelyből az amerikai hatóságok 8-at elutasítottak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kovács nem hazudtolja meg önmagát! A TEK fogta el, mert az amerikai hírszerzés megmondta, kiket, hol kell keresni!
"A törvényeknek mindenkire egyformán vonatkoznak" című opust meg mostanság ne nagyon emlegesse! Vagy már belejött, hogy a szájából ellenpólust csinál? Azért szóljon, ha Szijjártóval közösen hadat üzen pártunk és kormányunk Amerikának! Bigott, szervilis egyed!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
3dwhite
Melyik volt az az egy? Valamelyiket odaadhattuk volna cserébe. :)
tudode
Elvonatkoztatva attól, hogy KI is IZMOZIK, milyen minőségben már az Egyesült Államokkal is!
.
A lényeg az, hogy az ÁLLAMIGAZGATÁS az EU vásott kölke által, klf. korosztályba tartozó, LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK, SZÓCSÖVEK temetője lett, szakbarbárként akkora kárt okozva ÖN-, és SZAKÉRTELEM hiányában az országnak, amely ha mérhető lenne, több kárt okoznak, szinte minden szinten, az országnak, mint a RENDSZERBE SZERVEZETT KORRUPCIÓVAL, az ország renoméját illetően.
.
A BUKÉJA ezeknek a kinevezéseknek, hogy valójában felismerték EZEK a konjuktúrát, sorba állnak ZSÍROS állás reményében azzal, hogy DICSŐÍTIK/tették kórustagként, KOFA SZINTEN azt, akit valójában EMBERILEG nem, de vállalt TISZTSÉGÉT megilleti külhonban, többnyire KELETEN a díszőrség!
.
Trumpf megspórolhatná magának a SOROZATOS "TÁMADÁST," nyüglődést, ha megengedné, hogy lábai elé járul-HASSON "első" gratulá-LÓJA!
ferenczalai33
==--Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.iS/lanyok
Eladott Ország
Nem tévedek ha azt mondom, hogy ön egy kis aprópénzért szívesen mászkál tátott szájjal a faszerdőben? Szánalmas fideszes szervilis seggnyaló,csicska/csinovnyik.
giphy.com/gifs/xUA7aYUI1oblQJ6Quc/fullscreen
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
Nessy
Kovács nem hazudtolja meg önmagát! A TEK fogta el, mert az amerikai hírszerzés megmondta, kiket, hol kell keresni!
"A törvényeknek mindenkire egyformán vonatkoznak" című opust meg mostanság ne nagyon emlegesse! Vagy már belejött, hogy a szájából ellenpólust csinál? Azért szóljon, ha Szijjártóval közösen hadat üzen pártunk és kormányunk Amerikának! Bigott, szervilis egyed!
Gauntlet
nem érik még a rezsimünk cseréje? :(
ferenczalai33
=-----Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.iS/lanyok
cikicakk55
A törvények mindenkire egyformán vonatkoznak,kivéve: Fideszes holdudvar. Azon kívül mindenkit lecsukunk,lenyakazunk,kilövünk, élhetetlenné tesszük a mindennapjait. Ehhez azonban még bűnt sem kell elkövetni,elég,hogy itt él az országban.
menekült
A történet akkor kerek, ha ez a micsoda felsorolja, hogy a 8 esetben mi volt az indoka Amerikának, miért nem adta ki a kikért bűnözőket Magyarországnak. Így eseteket nem lehet összehasonlítani.
Gruevszkit azért nem adja ki Magyarország Macedóniának, mert ott báncsák szegényt, még le is akarják csukni. Az orosz fegyverkereskedőket viszont azért adták ki Oroszországnak, mert ott nem báncsák őket, le se fogják csukni, de Amerikában igen. Szóval mindenre van elfogadható magyarázat. Igaz?
solidedge
Kovács Zoltán azért lett kommunikációs államtitkár,mert olyan embert kerestek a posztra aki életében nem mondott igazat. Ennek ő maradéktalanul megfelelt.
kereső
2016. november 9-én egy titkos akcióban elfogták két orosz fegyverkereskedőt egy tököli fegyverraktárnál
Az oroszok egy mexikói drogkartellnek akartak eladni nagyrészt a magyar honvédségtől származó fegyvereket, amelyekkel amerikai helikoptereket is le tudtak volna lőni
Az üzlet csali volt, valójában az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal (DEA) csalta csapdába az oroszokat
Súlyos börtönbüntetés várt volna rájuk az Egyesült Államokban, de az amerikaiak hiába kérték kiadatásukat a magyar államtól
Az Orbán-kormány ugyanis végül Oroszországnak adta át
nevemnick
Szopotfejű most nagyon elemében van, mert ,,kicsivel" több manit, úgy egymillió-háronszázezer forintot meg kell szolgálni a bánnak.
Annak, hogy a ruszkikat átadták puttykovicsnak, csak az volt a cél, hogy később majd bevándorlási kötvénnyel, más név alatt visszatérjenek, és a magyar gyártású fegyverekkel, lőszerekkel üzleteljenek a mexikói alvilággal...
Na ugye, hogy van ok és okozat... :D
Qqberci
Akkor most már KoZó se megy többet Amerikába?...
ferenczalai33
_--Itt találszz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
colibri
Én naiv ember azt hittem, hogy miután Kovács feljebb bukott a kormányszóvivői posztjából, ennek hála nem fogjuk látni-hallani nap mint nap (mert nagyon visszataszító ember, úgy külsőre, mint belsőre!). Be kell látnom, nagyot tévedtem, már első nap ide nyomták totál plánba elénk!
egyember
Én (csak) azt(at) szeretném tudni, hogy ki / mi volt az a visszautasított nyolc?
Brandywinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
volvós
Zolinéni !!! Most kedvedre szo...h@tsz külföldön, belföldön egyaránt...
Van gyomrod, az tuti !!! Undorító egy féreg vagy !!! Gondolom, hivatalból van testőröd, mert veszélyes lenne egyedül hazamenni a sikátorban...a kis rózsaszínű tangabugyikádban !!!
karma1
@ferenczalai33: Ujfent huzz anyadba. Soporj el innen, te tetu pedofil...
Eladott Ország
FBI-os tanúvédelmi programba került egy magyar, aki sokat tud az uniós pénzek sorsáról, ezért az amerikaiak nem is adják ki a magyaroknak. A PÉNZ – AZ AMERIKAIAK GYANÚJA SZERINT – A NYERTES UNIÓS PÁLYÁZATOK „ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGE”, A KORMÁNYPÁRTI POLITIKUSOK RÉSZÉRE VISSZAOSZTOTT JUTALÉK.
index.hu/kulfold/2018/03/26/magyar_nemzet_fbi-os_tanuvedelmi_programba_kerult_egy_magyar_aki_sokat_tud/
tulipan
@solidedge: Na meg, legaláb olyan UNDORíTÓ, mint a dagadlk főnöke!!!
Eladott Ország
@tulipan: Kovács Zoltánnak hívják az igazságot, vagy a hasítást. Borostás spontán-szkinhed fejű figura, értelmet tükröző szemüvegben, elszántan, meggyőződéssel teli puttonnyal,1,3 millió havi fizetéssel. Az ilyen szarházi semmittevő államtitkároknak/kormányzati tisztviselőknek fizetjük a milliókat semmiért, hogy vakuljon a paraszt.
terlasz
Ésszerű döntés volt, mert ha Orbánnak menekülnie kell a népe elől, akkor nem veheti akármerre az irányt...
kokopelli
@Eladott Ország (09:48) A nagyon aranyos technikumi tanárunk mondta a hülye válaszra:
"Kolléga" küldje be a kalapját holnaptól,és tetesse a padjára,és megígérem nem írom be
a hiányzást!"
tulipan
Ez a fékevesztett hazudozó mindenáron szeretné a déli államokban tartani a menedékkérőket, miközben ő maga három ország törvényeit sértve szállította saját migránsát ide. A titokban ide csődített migránsai akik orosz ügynökként a fegyverkereskedelembe is bele rángatták az országot, és kísérletet tesznek a Közép amerikai országok destabilizálására is, nemzetközi konfliktus kialakításába is segédkeznek. Minden szégyenletes akciójuk hazaárulással egyenértékű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.