Még az előzőt is tagadják, máris itt a következő…Zajlik az élet az év végén: úgy tűnik, még az ünnepi hangulat előtt igyekszik a kormány átnyomni néhány törvényt, amelyek jelentősen átszabnák a dolgozók életét. Még javában tart a kafetéria-botrány, ami jelentős mennyiségű pénzt húzna ki a munkavállalók zsebéből, de Kósa Lajos és Szatmáry Kristóf már olyan törvénymódosítót nyújtott be, ami 250 óráról 400-ra növelné az egy évben elrendelhető rendkívüli munkaidő mértékét – ami még tovább súlyosbíthatja egyes dolgozók helyzetét. Ráadásul a munkaidőkeret három évre emelnék, ami pedig azzal járna, hogy a munkáltatóknak ennyi idő állna rendelkezésére ahhoz, hogy az alkalmazottakkal elszámoljon, és kifizesse a túlmunka díját, illetve biztosítson cserében szabadnapokat. A szakszervezetek szerint így viszont előfordulhat, hogy valakit akár két és fél évig túlórára köteleznek, s majd utána kapja meg az ellentételezést. Talán nem véletlen, hogy a tervezett módosítás hamar megkapta a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, ezt magyarázza meg nekem valaki! A 25 nap alap szabadságot 20 napra tervezik csökkenteni, de Kósa szerint nem csökken a szabadság!
Most kérem vissza a nem létező tandíjamat matekból!
Ez majdnem olyan, mint a "2,7% infláció" a KSH szerint!
Tessen mondani szemből is ilyen hülyének néznek, vagy csak profilból?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Brandywinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
csak úgy....
@durbincs: kérdezted a kedves mamád véleményét a dologról,vagy csak így spontán ajánlgatod?
Lepényleső
A dolgozók nem a sajátjai,a dolgozók adófizetők,a sajátjai meg az adók felélői,ők a nemzeti?
Melyik nemzeti? Ítélje meg maga mindenki,ha az utcára lép ki,fogja is látni?
Hellcat
Mindenki nyugodjon le a picsába...nem fog átmenni a törvény...csak kell a terelés a Gruevszki ügyről.
Nessy
Na, ezt magyarázza meg nekem valaki! A 25 nap alap szabadságot 20 napra tervezik csökkenteni, de Kósa szerint nem csökken a szabadság!
Most kérem vissza a nem létező tandíjamat matekból!
Ez majdnem olyan, mint a "2,7% infláció" a KSH szerint!
Tessen mondani szemből is ilyen hülyének néznek, vagy csak profilból?
Nessy
@durbincs: nekem már sok, amennyiben a szabadságra gondolsz!
Nessy
@durbincs: Már megint modortalan vagy! Hölgyek korát nem illik kérdezni, és publikálni! Kérdezd meg családod hölgy tagjait!
relatív
Látható, minden munkára alkalmas egyént lehet választani, így került a matematikai analfabéta mindig valamilyen matematikailag megmagyarázhatatlan dolog érveléseként a hatalom szószólójává. Ismeretes a forint bedőlését előidéző bemutatkozására első kormányzati tényezőként 2010 - ben !

Kegyetlen az élet Magyarországon, mert olyan vezetőket, vagy szószólókat kell elviselnünk, akik a feladat értelmét, és annak megoldását sem értik, tudják azt számunkra kedvezővé tenni egy alkalommal sem !!!
Nessy
@durbincs: Betegségekkel soha ne viccelődj, ha nekem írsz!
Azért ha egy idős hozzátartozód Alzheimeres lesz, lehetőleg ne "sallerrel akard "gyógyítani! OK?
mackoka46
Ez a törvény csak a tróger királynak jó. Persze neki se sokáig, mert a leghülyébb is feleszmél ekkora fokú kizsákmányolástól.
Nessy
@mackoka46: Pláne mikor Kósa meggyőzi, hogy ugyan a 25 nap alapszabadság 20 napra módosul, de ez nem jelent szabadság csökkenést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.