Október 15-ig kellett jelentkezni a 12 ezer forintos támogatásért. Ebből mondjuk a tűzifa szállítását nem lehet fizetni, azt saját zsebből kell megoldani.

Az Mfor.hu cikke szerint a vonatkozó kormányhatározat értelmében a tűzifával fűtők közül 372 120 háztartás juthat hozzá a korábban már beígért tűzifa-rezsicsökkentéshez. 

A rászorulóknak csak a fele jelezte időben, hogy kér tűzifa-támogatást

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A határozat szerint 2886 településen közel 4,5 milliárd forintot osztanak szét erre a célra – egy támogatott összesen 12 ezer forintos támogatást kaphat.

A cikk szerint ezt a támogatást a gázzal és távhővel fűtők már korábban igénybe vehették, a tűzifával fűtőknek azonban mostanáig kellett várni a kormányhatározatra. 

A támogatásból csak azok a háztartások kaphatnak, akik ezt az igényüket október 15-ig leadták. Akik ezt megtették, azoknak vállalniuk kell, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Alap ellenőrzi náluk, hogy korábban ilyesfajta támogatásban nem részesültek. 

A támogatást nem lehet a tűzifa kiszállítására költeni, azt saját zsebből kell kifizetni a vonatkozó határozat értelmében.

A lap szerint az országban mintegy 800 ezer háztartás igényelhette volna ezt a támogatást, de csak kevesebb, mint felük tette meg ezt a határidőig.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te szerencsétlen, teljesen agyatlan, narancsos segglyuknyaló, félfaroknyi Sügére! Há' mégis mit képzelsz Te ott Ploestiben, abban a bányakecódban, a bányalóvizeletpálesz kortyolgatáa közben magadról?? Gondolom ezeket, mi? kulatasi vagy? azt tojod a téli tüzelőt? Űrtakony de Pont Te?
Pofa be hülyegyerek! Tünés innen! Menj a hires Ploesti bányahírlapba firkálni a narancsos szexmániáa, hírdetős haverjaidnak!!
tulipan
@csak úgy...: Még annál is kreténebb!
CsipkeRózsa
@Shikari: november 28., 09:17

Vagy csak nem tudtak róla, mert senki nem szólt nekik.
tulipan
@durbincs: TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Hord el magad, Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Ez itt, nem szexlap!!!
tulipan
@durbincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Te bűzös undormány! Nevetslges senkiházi, romány! Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel !!
tulipan
@dur00bincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Na, mi van? Most az orvosi szótárban lapozol? Te tudatlan majom, bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! : azt Te újra csak sertéstelepi ápolö vagy ? ha egy malacka is megdöglik, akkor véged van ? tudod-e? Te rettenet 50IQ-s balfácán,
na kezd csak el azonnal hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, Te torz törpe zseni ?Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel, úgyis csak pár bani !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.