A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint az Európai Unió (EU) mindent megtesz azért, hogy még a jövő májusi európai parlamenti választások előtt legalizálja az illegális bevándorlást.

Bakondi György a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán azt mondta, a kvótarendszer, a külső határőrizet uniós kézbe vétele, az egységes bevándorlási hivatal létrehozása, a migránsoknak adott bankkártya, a beutazásukat és az integrációjukat támogató pénzügyi alap és a humanitárius vízum újabb és újabb elemei a "Soros-tervnek", amely legalizálni akarja a migránsok betelepítését.

Soros György látogatása Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnökénél is azt jelzi, hogy az illegális bevándorlás finanszírozásában "élharcos" "Soros-szervezetek" azt szeretnék elérni, hogy a választások után bevándorláspárti emberek kerüljenek hatalomra

- mondta a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója.

Bakondi György az M1 aktuális csatornán arról beszélt: a déli határnál gyakorlatot kezdett a honvédség, hogy valós helyzetben is olajozott legyen a munkája, garantálva a határ sérthetetlenségét és Magyarország szuverenitásának védelmét.

Azt mondta, Boszniában feltorlódott a migránsok tömege, és keresik az utakat, merre tudnának továbbmenni. A tél tovább bonyolítja a helyzetet, mert a migránsok egyre türelmetlenebbek, a helyzet egyre feszültebb – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ki kellene már venni ebből az idióta droidból az elemet
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Ki kellene már venni ebből az idióta droidból az elemet
nevemnick
Rettegjél ratyi, a barátaiddal együtt, de ne csak a migránsoktól, mert jöhet még a kutyákra az úthenger.
Madácsi Pali
Azok a bűnözők viszont akiknek Moszkva egyengeti az útját minden további nélkül, akár magyar diplomáciai kocsival jöhet-mehetnek kedvük szerint! A vastag bőr meddig tart a képeden?
simmering73
Bakondi Rettegő Gyuribácsi lazíthatna mostmár egy kicsit. Nem zsibbad még a szája? Nincs ennek a szerencsétlennek szabdsága? Elmehetne pihenni a pics@ba.
tulipan
Ekkora barmot! Nagyon is jelllemző a narancsoskra!!! Eléggé karcos már ez a lemez!)
bencemacska
Ez a (még f...nak sem érdemes titulálni!), milyen gyakran ugat? Lassan már naponta osztja az igét!
Nem veszi észre, hogy kutyaugatás nem hallatszik az égig?
Nessy
No fene! Az Unió is Letelepedési kötvényt fog kibocsátani Rogán példáján felbuzdulva? Természetesen köztörvényes elítélt haverok soron kívüli VIP ellátásban kapják meg a menedékes státuszt, hogy ne kelljen fáradozni a kiadásával.
Bakondi hiteltelenebb vagy Háry Jánosnál!
solidedge
A hülye gyerek elmondta a napi kötelezőt.
desiro
Ej bolondi-bolondi meddig hülyülsz még???
kokopelli
@staro2: ...és egy Jeep-akkumulátort belenyomni!? (;-))
@desiro: sajnos nem tudok egy fekvő 8-ast összehozni,de nála nincsenek határok ;-)
Gauntlet
Eddig az volt a bajotok hogy illegális !
Eladott Ország
Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó. Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.
szalai1976
--_--Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Kimberliska
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
olivér
@Eladott Ország: Erről a mocskosságról eddig még nem is hallottam,köszi,hogy elmondtad.Ezek tényleg nem ismernek semmilyen határt a káderek hizlalásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.