Több mint 40 jelzés érkezett egyetemistáktól, amiben felnyomják a tanáraikat "kéretlen baloldali politizálás" miatt, de a bejelentések folyamatosan jönnek – ezt a 888.hu közölte, mikor a Klubrádió a felhívás sikeréről kérdezte Habony Árpád bulvárlapját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hiiiiiii,be szép történet ez IS! A "legszebb""!!! gestapós és rákosi időket idézi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Na ezt is megertuk. Mocskos besugokka avanzsalta a diakokat a fideSS. De hat mit varjunk amikor maga orban is mocskos besugo volt, aki tarsairol jelentett. Nem veletlene hogy orban nem engedi az ugynokaktak nyilvanossagra hozasat.
kereső
Hiiiiiii,be szép történet ez IS! A "legszebb""!!! gestapós és rákosi időket idézi.
CsipkeRózsa
Így nevelik az ifjúságot, rászokni könnyebb nekik, mint majd leszokni a besúgásról.
Aki Én
De több százezer meg nem. Tehát kijelenthetjük, hogy hiába a maghívó a fidesz propagandába, a nagy többség elítéli azt.
A fidesz nagy bánata, hogy a fiatalokat nem tudják megfogni. Hát ezzel is csak maguk alatt vágják a fát.
Yoda69
@Aki Én: Egy is sok!
Persze lehet hogy sokan igy akarnak felcsimpaszkodni a fideSS hintora. A jo besugokbol kesobb meg miniszterelnokok is lehetnek orbanisztanban.
Nessy
Van még lejjebb? Ennél a korosztályom gerincesebb volt diákkorában az 50-s években! És ezeket a fiatalokat mi neveltük!? :-((
Vagy ez már az Orbáni, fideszes, új embertípus?
Eladott Ország
Vagy az van, hogy a fidesz nem győzött, csak úgy tesznek, vagy az van, hogy hazugság amit állítanak a többségi akaratról. Azt már említeni sem merem, hogy esetleg az lehet a probléma, hogy közük nincs sem a jobboldalhoz, sem a kereszténységhez, hanem mindenből azt a gúnyát húzzák magukra, amelyik éppen hasznosnak tűnik és belezavarodtak a sok köpönyegváltásba. Az viszont biztos, hogy nem szeretnék fideszes lenni. Pocsék érzés lehet. Mindenki üldözi őket, mindenki bántja őket, ellenük az egész világ, lassan már nincs egy egérlyuk sem, ahová elbújhatnának. Legalábbis a saját maguknak gyártott híreik ezt sugallják.
A fene nem akar éjjel-nappal harcolni, küzdeni és háborúzni! Ha ennyi az ellensége valakinek, akkor időszerű elgondolkodni azon, hogy esetleg nem a mindenki mással van a baj, hanem azzal az eggyel, akit ennyire támadnak a többiek. Merthogy fideszéket mindenki bántja.
kereső
@Aki Én: értem én-,hogy pozitivan!!! De egy is sok!!-nemhogy negyven.Bár ezek a jövő budai gyulái,németh szilárdjai,hollikjai,kovács zoltánjai,rogán antaljai,szijjártói...etc.Hosszú a sor.
Aki Én
Csendben kérdezem. Ha ,,kéretlen jobboldal politizálás", akkor az mehet?
Nem értem, hogy egy ex-szocikkal és besúgókkal teli diktatórikus neokommunista rezsimet miért zavar a baloldali politizálás?
Különösen úgy, hogy annak első embere ifjúkommunista (is) volt, apja pedig MSZMP párttitkár.
Most akkor saját magukat ítélik el 30 évvel később? Picit kusza ez is.
emerencia
@CsipkeRózsa: A leszoktatásról jut eszembe. Mindig vannak az embernek "kedves" kollégái akik szemrebbenés nélkül szaladnak a vezetőt informálni a munkatársuk gyakorta el sem követett "bűneiről" remélve, hogy ezzel önmaguknak tudnak némi előnyt kieszközölni. Volt egyszer egy huszonéves vezető a cégünknél aki ilyenkor azt mondta a besúgónak: rendben van, hívjuk be az illetőt és hármasban beszéljük meg a dolgot. Érdekes, hogy a rosszindulatú besúgók ilyenkor "á... köszönöm, nem fontos, nem érdekes" és hasonló mondatok közepette sürgősen kihátráltak az irodából. Egy idő után elterjedt, hogy ennél a vezetőnél fölösleges mószerolni a másik kollégát viszont, ha valóban nem kerek valami akkor hármasban, kulturáltan lehet tiszta vizet önteni a pohárba hallgassuk meg a másik felet is alapon.
kokopelli
...ezekről az elcsépelt vicc jut eszembe:
Szenteste van és a Télapó helyett a Gestapó jön? (:-()
Aki Én
@kokopelli: Másik:
Mielőtt kinevetnéd azokat a gyerekeket, akik hisznek a mikulásban,
Ne felejtsd, hogy van olyan felnőtt, aki orbánban hisz.
desiro
888.hu = hazugság gyár!!!
Nincs más hozzáfűzni valóm!!!
kokopelli
@Aki Én: ...de a gyerekek legalább kinövik! ;-)
desiro
A nemzet mentő tesvírek gyerekei lehettek???
bencemacska
Aki valamikor besúgó volt, az is maradt! Attól nem is tudna megszabadulni - ha akarna, sem - mert beleivódott a sejtjeibe, nem tud anélkül élni.
Ide is érvényes nyelvek, seggek párhuzam: csak a fülek változnak a súgók nem!!!
Clavigo
Mindjárt okádok egyet...Patkányokból,besúgókból, " társadalmi kapcsolatokból " van utánpótlás. Ééééés ? Most mi lesz ? Deportálják a " feljelentett ,besúgott" tanárokat?? Hát bazd meg,,az agyamat eldobom..
dr. prédikátor
Az eszem megáll!!! HOVÁ JUTOTT EZ AZ ORSZÁG???
bencemacska
@dr. prédikátor: Nézd meg kik irányítják: hivatalosan és nem hivatalosan. A fényképükről leolvashatod a jellemüket!
dr. prédikátor
@bencemacska: Ez az egész borzasztó és egyben elkeserítő! és ezek lesznek a jövő értelmisége!!!
Macskaszem
Szerintem van közöttük több olyan, aki éppen karót kapott, és ki akarja csinálni a tanerőt. Lehet olyan is, aki most kezd felkapaszkodni a szamárlétrán, és ez az első fok. De lehet, hogy nem kaptak egyet sem, mondani mindent lehet.
bencemacska
@Macskaszem: ma, 16:47
Igazad van, küldhették rokonok is! Meg - amilyen igénytelenek - még saját maguk is!!!
Eladott Ország
"ezt a 888.hu közölte,"... és ez már a többség, a kétharmad?!
Ludmilla
kiképzés... nem áll távol a fénylő csillagtól a besúgás,jelentés... szégyen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.