Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán Budapesten.

A kormányszóvivő a Miniszterelnökség előtt bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy

Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta, de Guy Verhofstadt azt mondja: '"nincs bevándorlási válság" (2018.04.07.) Ez ostobaság!

Kovács Zoltán kifejtette:

ez a plakát a következő napokban Magyarországon, majd azt követően Brüsszelben is látható lesz.

Kovács Zoltán: megfelelő választ adunk a Magyarországot érő politikai támadásokra

Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda előtt Budapesten, Garibaldi utcában 2018. november 28-án. A szóvivő bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy "Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta, de Guy Verhofstadt azt mondja: "nincs bevándorlási válság" (2018.04.07.) Ez ostobaság! Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hangsúlyozta: az elmúlt hetekben látni lehetett, hogy "a bevándorláspárti liberális erők milyen támadást indítottak az ország ellen", ennek az Európai Parlamentben, Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága.

Úgy vélte, nem hagyhatják szó nélkül ezeket a támadásokat, hiszen ezeknek egyetlen célja van: "a liberálisok egyértelműen az európai bevándorlás pártján állnak, Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni, Magyarországot pedig bevándorlóországgá".

Kovács Zoltán szerint a magyar emberek az elmúlt három évben többször – nemzeti konzultációk, népszavazás és legutóbb a parlamenti választások során – is elmondták, hogy nem hagyják, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen.

Kijelentette: megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték, és ez az autó is egyértelmű üzenetet küld arról, hogy mit gondolunk a migrációról és a liberálisok bevándorláspolitikájáról.

Forrás: MTI

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Te CEU kreténje! Semmire nem tudtatok az elmúlt pár napban igaz, jogállami normának megfelelő választ adni. Az, hogy böfögtetek némi hazugságot, vagy megvontátok a kritikus ellenzékiektől a szót az nem válasz semmire.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Te CEU kreténje! Semmire nem tudtatok az elmúlt pár napban igaz, jogállami normának megfelelő választ adni. Az, hogy böfögtetek némi hazugságot, vagy megvontátok a kritikus ellenzékiektől a szót az nem válasz semmire.
nevemnick
,,Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága." ,hogy te egy álomtitkár vagy.
Ilyen mumusért kell a gyerkőcöket eltiltani a közszolgálati, és egyéb illiberális-keresztény csatornáktól, mert különben felriadnak éjszaka...
nezelodo
Jól van Zotya, de ne hidd, hogy a te apukád erősebb... Tisztára úgy viselkedtek, mint az éretlen gyerekek az oviban. Persze, most ugrott be, ezek tényleg az oviban vannak!
RonaGyuri
a gond ott van hogy a te retardált baromságodnak megfelelő! =))
csipetke
Ahogy szoktátok:-Sorosoztok,migráncsoztok.Annyira kéne már egy új lemez...
csipetke
Ja,és a terrortámadások?Lehet,hogy azok közül követte el valaki ,akiket a letelepedési kötvényekkel rászabadított a fidesz Európára
Qqberci
Zotyóka, az, hogy te hülye vagy, egyáltalán nem jelenti azt, hogy más is hülye...
solidedge
"Százak haltak meg terrortámadásokban" Magyarországon 2016-ban 210 gyilkosság volt. Ezt mi magyarok követtük el. Ide valóban nem kell migráns, a gyilkosságokat megoldjuk magunk.
kokopelli
...nagyon szegényes idióta visszavágás a fidesz análfabéta" think-tank" dedós műhelyé-
ből!Egy pár saját gag-et fiúk!? Olyan okosan kezelitek a "fake-műhelyeiteket",hogy azt hit-
tem többet is kipréseltek magatokból! (a ß@r az nem ér)
@solidedge: a megfagyottak és az alultáplálátság ill. primitív orvosi ellátás miatt meghaltak
nem számítanak? Egy ország ami feléli polgárait? ...a családom 4-tagot áldozott fel az EÜ
oltárán!...eddig!!
cikicakk55
@solidedge: Add hozzá a megfagyott embereket, a kórházi fertőzésekben elhunytakat,azokat a beteg embereket,akik azért haltak meg,mert nem tudták kiváltani a gyógyszereiket. Lehet,hogy ezeknek az összeadásával le is köröztük az Európában dúló migránsok által okozott támadásokat.. Nem vagyok migráns simogató,mert sajnos saját szememmel is láttam mire képesek,de ilyet nap mint nap láthatunk Magyar állampolgároktól a kocsmák környékén és a magyar NO-Go zónákban. Nem félek a migránsoktól,mert tisztában vagyok vele,hogy eszük ágában sincs Magyarországba jönni. . Azzal is tisztában vagyok,hogy nem a kormány védett meg eddig sem bennünket tőlük.Arra miért nem ad Kovács Úrelvtárs magyarázatot és választ,hogy az a 700.000 Magyar,akik 2010 óta kimenekültek ebből az országból miért is érzik sokkal jobban magukat a migránsokkal elárasztott Európában? Miért nem akarnak Európa legbiztonságosabb országába, mely ráadásul a hazájuk,vissza jönni? Tán csak nem azért,mert hiába a fene nagy biztonság,ha nincs mit enni,ha megfagyunk télen,ha nincs orvos és gyógyszer?
Clavigo
büszke,,meg erős... Kb.,,mint a dedósok...
szalai1976
Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Lepényleső
Vajon mit,lelövetik a fegyvertelen ellenzékieket?
Madácsi Pali
@Pegero: magyaroszágon a nemzetközi megfigyelők megállapitásai szerint 14-ben és 18-ban nem volt egyenlő feltételekkel lebomyolított választás. Gruevski miatt minden jogállami normát felrúgott a fideSS. Lezsák tegnap esti ténykedése minősithetetlen. Nem sorolom tovább, lenne mit.
Nessy
Anno a Ludas Matyiban szellemesebb kritikus rajzok és szövegek jelentek meg! Már minden humorista eltünt? Esetleg kérjenek ötleteket a Kézfarkúaktól! Nekik még van humorérzékük!
Lezsák parlamenti szereplése kritikán aluli volt. De a képviselői jelenlét sem volt piskóta! Itt, ott egy ember üldögélt. aki meg mondott volna valamit, attól elvették a szót. És van képük "tiszteletet követelni"!
kereső
@csipetke: 17:26, ha nem is azok közül, de a párizsi Bataclan elleni támadás fő kitervelője és végrehajtója többször is megfordult Magyarországon, amint azt a belgák és franciák kideritették.A TEK meg a magyar szolgálatok orra előtt.
kereső
Egyébként kovács ceus phd.-val rendelkező úrnak üzenem,hogy a terrortámadások áldozataira igy hivatkozni aljasság,és kegyeletsértő:
Nessy
@RonaGyuri: Régi szép 50-s évek! Néprádió, Szabadnép félóra, népnevelők, Terv kölcsön, B lista!
Aki Én
@Pegero: A jelek szerint te figyeled a híreket, csak qrvára nem érted :)
Buta vagy, és ezen a kamu 48%-os kétharmad sem változtat.
Az már nagyon a legalja, mikor valaki még magának is hazudik szüntelen.
Ne áltasd magad, a többség nem szavazott orbánra. A többségnek van esze.
Verhofstadtnak pedig nagyon igaza van, ezek tényleg suttyó tolvajok, ezt az európai nagy többség is tudja.
Na, ott valódi kétharmaddal szavazták le orbánt.
Húúú, de nagyon ostoba vagy ha azt hiszed, hogy te itt bárkit meggyőzhetsz a primitív hazugságaiddal. Itt mindenki feletted áll értelmi szinten.
De toljad csak. Már mondtam, kelletek kontrasztnak :)
szalai1976
[----Itt találsz meztelen lányok a városodban : snurl.dk/meztelen
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 20:47
A három sorban következö hozzászólásod mutatja,hogy kritikák hatására,elég gyorsan milyen faragatlan bunkó tudsz lenni.Méltó tanitványa a faszfejü kovácsnak.Nem bírtok semmilyen kritikát,
csak nektek lehet igazatok.No ebbe fogtok belebukni.
kulabombaafityiszre
Egyébként meg a méltó válasz is egy koppintás.Mást nem is tudnak.Lopni,hazudni,más ötletét lekoppintani,aki nem a slepphez tartozik kifacsarni,ehhez értenek igazán.
A viktátor imádók meg akkor is nyalják a vezérük seggét,ha közben kilopják a pénzt a zsebükből.
Nessy
A parlamentre jobb nem hivatkozni. A tegnapi ülés, Lezsák vezetésével, még kabarénak is gyenge volt! A másik kupolás épületben ( Főv.Nagy Cirkusz) színvonalasabb, szellemesebb értelmesebb a bohócok előadása.
Igaz, a Cirkusz nem követel "tiszteletet," mint a képviselő testületünk!
A költségekről nem is beszélve!
szalai1976
---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
SystemError
"Kovács Zoltán: megfelelő választ adunk a Magyarországot érő politikai támadásokra"

Igen, az anyádat is eladva hazudsz álmodból is felkeltve! :)
Nessy
Ez a mindenre ráfogható "politikai támadás" tetszik nekem.
A múltnapokban kegyetlenűl elsóztam a spenótot, reklamáltak is az ifjak.
Ezek szerint ez is lehet politikai támadás? Ugyanis igazuk volt!
verőce21
@Pegero: Még az, hogy spenótra. De sóra! :)
Nessy
@verőce21: @Pegero: Én egy az inflációt magasan meghaladó nyugdíj emelésekkel, választás előtti Böske utalvánnyal, nyugdíj prémiummal túlfizetett milliomos egészségügyi nyugdíjas vagyok. Csak azért nem vesz a fiam nekem sertéstelepet, mert a fővárosban nem lehet sertést tartani, legalább is négylábút! Motorozni sem tudok. :-)))
Fradigege
"politikai támadások", ez a varázs szó. A politika himi-humi. Ingyenélők fegyvere. Semmi tartalom, semmi stílus, semmi elegancia. Csak az ingyen élés.
csipetke
Ezeknek még saját ötletük sincs,még azt is lopták.A Sorosozáson-migráncsozáson kívül mást nem tudnak,ahelyett,hogy 8 év után végre elkezdenék rendbehozni az ország dolgait.(oktatás,egészségügy) ami a béka segge alatt van mélyen
tulipan
@RonaGyuri: A nagy gond ott van hogy a te retardált baromságodnak megfelelő! AHOGY a többi narancsos haramia esetében! is!!! :)
madlaci66
Mint a gyerekek a játszótéren. Bebebe az én apukámnak jobb autója van...
Csak az nem kerül milliárdokba.
kereső
Nem "Magyarország"a politikai birálat tárgya ,hülye kovács.Hanem Magyarország kormánya és annak miniszterelnöke orbán viktor. Nem Magyarország lopta el,és konvertálta magánvagyonná az únió milliárdjait, hanem ti!-azaz orbán viktor és a "nagycsalád"-valamint baráti köre.
Legalább ne hazudj a képünkbe,lehet,hogy külföldön a v3-ak még hisznek nektek.Na de meddig?
egyember
A Kurmánynak és dicső vezetőjének, NagyVezírnek, meg a többieknek tökéletesen igaza van. Orbánia nem adhatja fel a nagy nehezen, évek kemény harca árán megszerzett státuszát: ORBÁNIA NEM BEVÁNDORLÓORSZÁG, HANEM KIVÁNDORLÓORSZÁG!
verőce21
@Nessy: (22:58) A fene a jó dolgod! :)
Szerencsére még sokáig élvezheted ezt a jólétet, mert ennek a kormánynak hosszú időszaka jön még, nem mondhatja el az ember, hogy "Azt már bilin is leülöm."

Hetvenkedjél csak kedvedre, mert nyolcvankodni már nehezebb lesz! :)
Nessy
@verőce21: Kösz! Megvigasztaltál, hogy jövőre már nehezebb lesz!
Tudsz még valami vigasztalót? Tudom, dobjam fel a talpam otthon, gyorsan. Ne terheljem a tb és a nyugdíj kasszát! :-((
Kimberliska
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.